Ponedeljak 21.09.2015.
12:15
S. Ban

Nedeljni horoskop

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Neprijatne vesti stižu krajem nedelje. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život, pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju poslovni saradnici.
LjUBAV: Veliko nezadovoljstvo koje vas muči od početka nedelje nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne očekujte od partnera da sve razume.
ZDRAVLjE: Gastritis.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Iako ste odavno odlučili da se ne mešate u privatne probleme svojih saradnika, ganuće vas poverljiva ispovest saradnika koji na taj način pokušava da se opravda. Protiv svoje volje bićete uključeni u rešavanje problema koji uopšte nije vaš.
LjUBAV: Privlači vas osoba koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte se.
ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Plašite se da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno uporni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.
LjUBAV: To što ste ranije doživeli nije razlog da sadašnjeg partnera kažnjavate. Mnogi Blizanci će ovih dana obnoviti staru vezu.
ZDRAVLjE: Kontrolišite pluća.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Prepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju isključuju u startu.
LjUBAV: Niste sigurni šta spada u ljubav, a šta u posao. Emotivno ste prazni, pa vam smetaju zahtevi vašeg partnera kome nije jasno zbog čega ste toliko napeti i daleki.
ZDRAVLjE: Problemi s varenjem.

LAV (22. 6. - 23. 8.)

POSAO: Pred vama je nedelja u kojoj ćete zasijati punim sjajem. Dobra kondicija i uspon forme doprineće da poslovni rezultati budu na zavisnom nivou. Jedina stvar na koju morate da obratite pažnju jeste sklonost brzopletim odlukama koje vas dugoročno mogu koštati.
LjUBAV: Iako vam se čini da je na ljubavnom planu sve na svom mestu, mala rasprava, potpuno neočekivano, može uzrokovati raskid. Izbegavajte diskusije.
ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Raspoloženje raste. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, ovih dana se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.
LjUBAV: Mogući su planovi vezani za kraći put. Vaša statičnost smeta partneru, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važniji nego vama.
ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Kao da ste uključeni u struju. Jaka tenzija i usplahirenost mogu dodatno otežati sve aktivnosti u narednom periodu. Dozvoljavate sebi da vas svaka sitnica navede na zaključke koji vas vode u odluke kojima ne kažnjavate nikoga drugog osim sebe.
LjUBAV: Ovih dana vas očekuje razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Iskrena i prijatna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.
ZDRAVLjE: Nervoza.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Čini vam se da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Bežanje od obaveza vas može uvući u dugoročne probleme.
LjUBAV: Izvestan period ste proveli udaljeni od partnera. Taj period je ostavio posledice, pa sad ne osećate bliskost kakva vam je potrebna.
ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Preambiciozno započinjete ovaj period. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Tek od kraja nedelje možete računati na pozitivne vesti i korisnu komunikaciju sa nekim u inostranstvu.
LjUBAV: Ukoliko je vaša veza opterećena spletkama i ucenama ljudi koji vas okružuju, ovaj period može biti veoma izazovan. Ne pokušavajte na silu da razrešite probleme.
ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Finansijski problemi vas potpuno izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani u potpunosti, ne možete novčano da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem prevelikim troškovima.
LjUBAV: Priželjkujete promene, ali niste sigurni konkretno koje. Partner nema strpljenja za vašu neodlučnost, pa je najbolje da ga ne dovodite u iskušenje da ode.
ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Dobro se organizujte, uključite saradnike i napravite plan rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete s velikim zadovoljstvom, tako da je uspeh potpuno izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.
LjUBAV: Moguća je promena statusa vaše veze, mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Slobodni mogu zbog straha od samoće upasti u iskušenje i upustiti se u lošu vezu.
ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, ovi dani su povoljno vreme za to. Odustanite od pokretanja novih projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.
LjUBAV: Iznenada vam se čini da ste se ponovo zaljubili u svog partnera. Vaše dobro raspoloženje može na kraju rezultirati krahom ukoliko pokušate da promenite nešto.
ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

2024 © - Vesti online