Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 31.07.2015.
12:30
Vesti A

Šta otkrivaju snovi

Kakvi su naši snovi i šta najčešće sanjamo predstavljeno je u 12. polju natalnog horoskopa. Čak i kada je ovo polje prazno, to ne znači da nije aktivno i da osoba ima "praznu" podsvest. Kao i u slučaju drugih ovakvih polja, za tumačenje se koristi vladar ovog polja kao i svi aspekti koje on pravi.

tattoodrawingpics.com
 

Ako želimo da rastumačimo šta smo sanjali i šta nam neki san govori, prvo moramo da utvrdimo najpribližnije vreme sanjanja. Ako pogledamo u dnevno kretanje planeta (tranzite) najčešće ćemo naći da je Mesec u trenutku sna, prelazio preko neke natalne planete, bez obzira, da li se to dešavalo u 12. polju, koje predstavlja snove i podsvest.

Kako bismo shvatili, šta nam san poručuje, potrebno je analizirati aktiviranu natalnu planetu. Drugim rečima, ako je Mesec prelazio preko Sunca, sanjaćemo muškarca, oca ili osobu od autoriteta.

Ako je prelazio preko Merkura, u snu ćemo voditi razgovore, trgovati, hodati, trčati, biti u kontaktu sa mladim ljudima. Tranzit Meseca preko Venere, daće ljubavne snove, sanjanje novca, hrane, mlađih ženskih osoba i uživanje. Preko Marsa, u snu ćemo biti uznemireni, seksualno aktivni, ljuti, moguće čak i povređeni, a preko Jupitera, san nam šalje važna uputstva.

Hodanje u snu

Ljudi koji imaju Merkura u 12. polju, osim što pričaju u snu, najverovatnije i hodaju. Ako je Merkur "napadnut" onda je osoba u ovom stanju agresivna, a ako je u skladnim aspektima, sve se završava bez posledica.

Mesec preko Saturna upućuje na teške snove, tugu, plač, glad, bedu, stare ljude i neprijatnosti čiju ćemo emociju osećati i kada se probudimo. Ako sanjamo mrtve ili ste imali noćnu moru, najverovatnije je Mesec prelazio preko vašeg natalnog Plutona, a ako sanjamo nerealne snove kao što je letenje, onda je moguće da je bio aktiviran Uran. Ova planeta ukazuje i na budućnost, pa san koji je nastupio u trenutku kada je Uran bio aktivan, često ukazuje na prognostičke sadržaje, koji mogu i da se ostvare.

Aktiviran Neptun ukazuje na snove kojih se stidimo ili kojih se samo delimično sećamo. I na kraju, tranzit Meseca preko natalnog Meseca, daje uznemirujuće snove za koje ne znamo, da li smo ih sanjali, ili su se stvarno dogodili.

U astrološku sliku treba uključiti u kom se znaku nalazi aktivirana planeta, ali i kojim poljem vlada jer to daje ambijent sna. Na primer, osoba ima Marsa u Jarcu u četvrtom polju horoskopa.

U trenutku sna, Mesec je prelazio preko ove tačke, i osoba je sanjala da zida (Mars) kuću (četvrto polje) od kostiju (Jarac). Ili, aktiviran Neptun u Škorpiji u drugom polju: osoba sanja da nalazi (Neptun) novac (drugo polje) koji je vlasništvo kriminalaca (Škorpija).
Sve ovo može biti zabavno, ali i veoma korisno, jer, ako pratite svoje snove i vreme kada ste ih sanjali, možete saznati i šta vam oni poručuju. Setite se, čovek koji ume da rastumači poruke podsvesti, na pola je puta da spozna sebe.

 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Vage, mirotvorci i sudije
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online