Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.05.2015.
12:30
S. Ban A

Vage, nesigurne lepotice

Žena Vaga je graciozna i stvara atmosferu poverljivosti. Duboko je emotivna i odluke donosi po osećaju. Traži da bude voljena, vođena i ljubljena. Eksponira svoju lepotu bez ideje da to može da bude i rizično. U iskušenju je da zbog straha da ne bude pregruba, prihvati i udvaranje nepoželjnih ljudi. Isto tako, zbog svoje neodlučnosti često prihvata formalne običaje koji čak mogu ići na njenu štetu. Na prvi pogled deluje konzervativno i disciplinovano, a u stvari iza toga se krije duboka nesigurnost i potreba da svima udovolji. Ukoliko se razočara u ljubavi, razmišlja o manastiru. Ne trpi provokacije jer je one dovode do histerije.

wallpaperfordesktop.biz
 

Posvećena je i često se nalazi u ulozi žrtve porodice. Odriče se svega u korist muža, dece, porodice. Ako se uda prerano, mogući je razvod braka, a ako suviše okleva i čeka pozne godine, najverovatnije ostaje sama. Njena vernost ne ide iz ideala i moralnosti već se motiv krije u strahu od osude okoline. Ako je ostavljena, brzo nalazi utehu, a ako ona treba da ostavi partnera, odluka dolazi tek posle dugog i mučnog kolebanja.

U zavisnosti položaja Venere u svom horoskopu, postoje tri tipa žene Vage. To su: prva, naizgled poslovna i hladna, rob predrasuda i forme, nema previše sreće u ljubavi jer uvek bira pogrešne partnere (Venera u Devici). Druga, lepa, nežna, kulturna, umetnički nastrojena, kolebljiva i prividno lenja, ali i srećna u ljubavi (Venera u Vagi) i treća, poznata lepotica, magnetično privlačna i apsolutno svesna svoje lepote, koja svoju seksualnost javno eksponira, ali, ujedno i ne baš preterano srećna u ljubavi (Venera u Škorpiji).

Između interesa i strasti

Postoje tri moguća položaja Venere zbog kojih razlikujemo tri tipa Vage bez obzira na to da li je reč o muškom ili ženskom horoskopu. Venera u Devici opisuje Vagu kojoj je ljubav interes, Veneri koja se nalazi u Vagi ljubav je radost i romantika, a Veneri u Škorpiji ljubav je samo strast.

Muškarac Vaga je prijatan i nežan, najuspešnije osvaja kada se postavi kao dobar drug pa se zbog toga ne može reći da je ovo muškarac za kojim žene, na prvi pogled, uzdišu. Nije preterano strastven, on igra na kartu emocija. Udvaranja su mu romantična, on nosi cveće i recituje stihove.

U zavisnosti od položaja Venere, može biti veliki ženskaroš, okružen velikim brojem takozvanih drugarica i prijateljica. Uživa u njihovom društvu, lako troši novac na poklone i provode. Nije veran, teško mu je da se smiri uz jednu partnerku, ali, kada nađe pravu ljubav, on odlazi u drugu krajnost i u potpunosti se posvećuje njoj.

Dobar je muž samo ako je partnerka preduzimljiva jer je ona ta koja sve konce mora držati u svojim rukama, od finansija do rešavanja važnih porodičnih pitanja. Ako je prevaren, on će oprostiti. Iskrenost mu nije najjača strana, na prvom mestu zbog toga što mu je lakše da izgovori prijatnu laž nego da drugu stranu povredi surovom istinom. Ako tokom svog života ne pronađe pravu ljubav, muškarci rođeni u znaku Vage mogu skrenuti s pravog puta i zadovoljstvo pronaći u porocima i problematičnim ljubavnim avanturama.
 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Vage kroz istoriju
ZVEZDE I MISTERIJE Vage, mirotvorci i sudije
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online