Utorak 26.05.2015.
12:30
S. Ban

Vage, nesigurne lepotice

wallpaperfordesktop.biz
 

Posvećena je i često se nalazi u ulozi žrtve porodice. Odriče se svega u korist muža, dece, porodice. Ako se uda prerano, mogući je razvod braka, a ako suviše okleva i čeka pozne godine, najverovatnije ostaje sama. Njena vernost ne ide iz ideala i moralnosti već se motiv krije u strahu od osude okoline. Ako je ostavljena, brzo nalazi utehu, a ako ona treba da ostavi partnera, odluka dolazi tek posle dugog i mučnog kolebanja.

U zavisnosti položaja Venere u svom horoskopu, postoje tri tipa žene Vage. To su: prva, naizgled poslovna i hladna, rob predrasuda i forme, nema previše sreće u ljubavi jer uvek bira pogrešne partnere (Venera u Devici). Druga, lepa, nežna, kulturna, umetnički nastrojena, kolebljiva i prividno lenja, ali i srećna u ljubavi (Venera u Vagi) i treća, poznata lepotica, magnetično privlačna i apsolutno svesna svoje lepote, koja svoju seksualnost javno eksponira, ali, ujedno i ne baš preterano srećna u ljubavi (Venera u Škorpiji).

Između interesa i strasti

Postoje tri moguća položaja Venere zbog kojih razlikujemo tri tipa Vage bez obzira na to da li je reč o muškom ili ženskom horoskopu. Venera u Devici opisuje Vagu kojoj je ljubav interes, Veneri koja se nalazi u Vagi ljubav je radost i romantika, a Veneri u Škorpiji ljubav je samo strast.

Muškarac Vaga je prijatan i nežan, najuspešnije osvaja kada se postavi kao dobar drug pa se zbog toga ne može reći da je ovo muškarac za kojim žene, na prvi pogled, uzdišu. Nije preterano strastven, on igra na kartu emocija. Udvaranja su mu romantična, on nosi cveće i recituje stihove.

U zavisnosti od položaja Venere, može biti veliki ženskaroš, okružen velikim brojem takozvanih drugarica i prijateljica. Uživa u njihovom društvu, lako troši novac na poklone i provode. Nije veran, teško mu je da se smiri uz jednu partnerku, ali, kada nađe pravu ljubav, on odlazi u drugu krajnost i u potpunosti se posvećuje njoj.

Dobar je muž samo ako je partnerka preduzimljiva jer je ona ta koja sve konce mora držati u svojim rukama, od finansija do rešavanja važnih porodičnih pitanja. Ako je prevaren, on će oprostiti. Iskrenost mu nije najjača strana, na prvom mestu zbog toga što mu je lakše da izgovori prijatnu laž nego da drugu stranu povredi surovom istinom. Ako tokom svog života ne pronađe pravu ljubav, muškarci rođeni u znaku Vage mogu skrenuti s pravog puta i zadovoljstvo pronaći u porocima i problematičnim ljubavnim avanturama.
 

2024 © - Vesti online