Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.03.2015.
12:27
Vesti A

Virus izaziva rak?

Rak je jedna od bolesti čiji ishod još uvek, zvanično, odoleva naučnim dostignućima. Zvanična medicina nudi brojne načine lečenja, ali, nijedan nije potpuno siguran. Slično je i sa alternativnim pristupom lečenja, nude se brojna rešenja, ali, ni jedna metoda ne prognozira sigurno izlečenje.

Reuters
 

Negde između metoda zvanične medicine i alternative, postoji jedna priča o davnašnjem pronalasku leka koji je davao stopostotne rezultate, ne samo u lečenju kancera, već i mnogih drugih bolesti. Priča datira s početka prošlog veka. Doktor Rojal Rejmond Rajf je bio naučnik i genijalni izumitelj koga mnogi danas porede s našim Nikolom Teslom.

Rajf je razvio tehnologiju koja se danas koristi u optici, elektronici, radiohemiji, biohemiji, balistici, aviotehnici i medicini. Smatra se da je on rodonačelnik bioelektrične medicine. Opus njegovih radova je ogroman, ali, najinteresantnije otkriće koje je moglo da pomeri celokupnu današnju civilizaciju bilo je to da je rak bolest koju izaziva određeni virus a da se može lečiti korišćenjem ciljanih frekvencija koje bi izobličile i rasturile loše ćelije bez oštećenja zdravih. Rajf je godinama radio, prikupljajući tačne frekvencije za svaki mikrob koji izaziva neku bolest. Jer, da bi lečenje bilo uspešno, važno je da broj frekvencije bude prilagođen tkivu.

Tajni eksperimenti

Ostaje misterija da li je čuveni naučnik zaista bio na pragu velikog otkrića ili je cela priča samo dobra podloga za zagovornike teorije zavere o vladavini moćne farmakoindustrije. Slično, neki tvrde da s sačuvanim Rajhovim otkrićima američka vojska eksperimentiše.

U određenom trenutku, u Americi, tokom 1931. godine, ovaj neobičan naučnik je dobio čak i počasnu titulu doktora, a svečanost na kojoj mu je diploma dodeljena nazvana je "Kraj svih bolesti". A onda, sve je krenulo nizbrdo. Moćnici farmako industrije su krenuli u napad. Prvo je pokradena Rajfova laboratorija.

Onda je uništen njegov specijalan mikroskop. Laboratorija s kojom je sarađivao je izgorela, ređala se serija neobičnih smrti ljudi s kojima je ovaj naučnik sarađivao ili koji su na neki način bili svedoci svega. Finansijski je uništena kompanija koja je proizvodila Rajfove frekventne instrumente kojima je terapija izvođena. I, na kraju, policija je zaplenila ostatke pedesetogodišnjih istraživanja. Dr Rajf je ostatak života proveo psihički slomljen, umro je 1970. godine u bolnici, od posledica trovanja valijumom i alkoholom. Mnogi veruju da je ubijen.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Karcinom zapisan u horoskopu
ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi, brižni roditelji
ZVEZDE I MISTERIJE Patriotizam zapisan u zvezdama
ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi privlače pare
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online