Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.11.2014.
13:22
S. Ban A

Kako potrošiti milion?

Nema čoveka koji nije bar jednom maštao o tome šta bi uradio kada bi dobio premiju na lotou ili, ako bi na neki drugi način imao priliku da raspolaže milionskim sumama novca. Odgovorom na ovo pitanje dajemo i informaciju o svom karakteru i sklonostima, a gledano iz astrološkog ugla, otkrivamo i svoj horoskop.

 

Ogroman novac je predstavljen planetom Jupiter. Da bismo videli kako će neko reagovati na iznenadno bogatstvo, sagledaćemo kako se Jupiter oseća i ponaša u svakom od 12 astroloških znakova.


Ako je srećni dobitnik osoba s naglašenim znakom Ovna, novac će brzo biti potrošen. Ako se Bik naglo obogati, on će svoju sreću osigurati u banci ili će pazariti skupocene nekretnine. Ipak, bez obzira što je veliki materijalista, ovo mu neće doneti emotivno zadovoljstvo i sreću.


Blizancima je Jupiter (veliki novac) u izgonu. To znači da novac ne bi našao svoj cilj i bio bi prebrzo potrošen, naročito ako bi novac delili braći, sestrama, komšiluku. Rak bi bio najsrećniji jer bi sve uložio u velike nekretnine, praveći ogroman dom u kome bi, ako se on pita, živela cela porodica.


Lav će iznenadno bogatstvo slaviti putujući po svetu. Veliki novac bi bio sredstvo da sebi priušti život sačinjen od zabave i veselja. Devica će vest o velikom bogatstvu primiti vrlo pribrano, a uložiće u pokretanje biznisa.


Vaga će, kao i Lav, krstariti planetom. Nakon što obiđe glavna mondenska mesta, centre zabave ali i ulepšavanja, ostatak novca će uložiti u umetničke predmete i antikvitete. Škorpija će bogatstvo iskoristiti za proučavanje misterija i obilazak opasnih lokacija.
Strelac će novac uložiti u obrazovanje. Glad za znanjem se može manifestovati i kroz mahnitu kupovinu svega što obećava saznajno otkrovenje. Uz to, pored Lava i Vage, i ovo je znak koji će višak novca rado potrošiti na putovanja i zabavu. Jarac će novac čuvati i štedeti, neće se zaletati u nekakva ulaganja. Jupiter je u ovom znaku u padu, pa to znači da novac u rukama ovih ljudi gubi vrednost, do toga da može čak i da zastari.


Vodolija će novac uložiti u dobrotvorne fondove i razne organizacije koje će se baviti humanitarnim radom jer je to teren koji će je usrećiti.


Ako nekome treba dati ogromno bogatstvo, to su Ribe, jer će one svoj novonastali finansijski višak razdeliti sirotinji, siroćićima, bolesnima.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Jupiter određuje bogatstvo
ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi privlače pare
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online