Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 10.10.2014.
13:13
S. Ban A

Jupiter određuje bogatstvo

Novac nije garancija sreće, ali pruža sigurnost i nesputanost, pa i slobodu kojoj svi streme. Čeka li nas bogatstvo, ili ćemo tokom života konstantno da se borimo sa finansijama, zavisi od položaja Jupitera jer on predstavlja velike svote novca i devize.

 

Ukoliko se zatekne u drugom polju (finansije), znak je da smo na putu ostvarivanja sigurnog bogatstva. Takođe, u zavisnosti od toga u kom je znaku, do blagostanja stižemo ovako:


Ukoliko je Jupiter u Ovnu - bogatstvo stičemo proizvodnjom nečega, a položaj Marsa može da ukaže zapravo šta bi trebalo da se proizvodi.


Jupiter u Biku predstavlja veliku zaradu ako se radi sa hranom, ali bogatstvo sledi i bavljenju bankarskim poslovima.


Jupiter u Blizancima donosi zaradu kroz pisanu reč ili automobile.


U Raku je Jupiter ezgaltiran, pa ovakav raspored donosi veliki uspeh i novac, a delatnost će usloviti položaj Meseca. Osobe koje imaju ovakav položaj Jupitera dobile su džokera pri rođenju, ali moraju da ga pokrenu.

Jupiter u Lavu donosi novac kroz položaj, ali i protekciju viđenih ljudi. Jupiter u Devici traži da se novac stiče postepeno, skupljajući sitne apoene. U praksi to su prodavnice zdrave hrane, pijaca i sva ostala mesta gde se barata sitnišom. Za ove ljude važi da je zrno po zrno pogača.


Jupiter u Vagi usmerava da se do novca i blagostanja dolazi bračnim vezama. U Škorpiji osoba barata sa tuđim novcem i ovakav položaj se često sreće kod vlasnika menjačnica i banaka.

Merkur je sitniš

Venera predstavlja finansije i novac kojim svakodnevno baratamo. Merkur je sitniš i reklo bi se kusur, a Jupiter predstavlja veliku sumu novca stranog porekla, dakle, devize.

U Strelcu je Jupiter u svom sedištu, ali u praksi ne daje velike preduzetnike. Osoba će najlakše doći do novca kroz obrazovanje i putovanja. Ukoliko je Jupiter u aspektu sa Suncem ili Mesecom, to ukazuje na turizam.


Jupiter u Jarcu je u padu i uslovljava teži put do sticanja velikog novca, a ako i dođe, to se dešava u drugoj polovini života. Rad s kožom, drvetom, starim predmetima, ali sve na veliko.


U Vodoliji donosi sreću u svemu što je inovativno. Dakle, osoba može da se obogati nekim patentom ili radom na kompjuterima.


Jupiter u Ribama je, pored Raka, veliki srećnik. Osoba pronalazi put do bogatstva na način koji je samo njemu poznat, a kako to izgleda opisuje položaj Neptuna.


Najpovoljnije je da Jupiter ima samo dobre aspekte. Međutim, ako se dogodi da postoje i nepovoljni, naročito sa Saturnom, Neptunom ili Plutonom, to i dalje ukazuje na veliki novac kojim osoba barata, ali i na opasnost od bankrota ili pljačke. Ipak, bez obzira na sve to, osoba će ponovo pronaći put do blagostanja.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Bogati ili nesrećni preci
ZVEZDE I MISTERIJE Jarac, kralj strpljenja
ZVEZDE I MISTERIJE Zvezde tope kilograme
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online