Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 24.09.2014.
14:41
S. Ban A

Profesija uslovljena zodijakom

Svaki čovek ima svoj potencijal i talenat. Na osnovu horoskopskog znaka mogu da se odrede smernice za šta je neko obdaren. Recimo, pripadnici zemljanih znakova, Bik, Devica i Jarac su najpraktičniji, a njihovi talenti su usmereni na konkretne stvari.

Možda vas zvezde "poguraju", pa se opredelite šta ćete učiti, da biste se posle time bavili kao stručnjak
 


Vazdušni znaci, Blizanci, Vage i Vodolije, briljiraju u svim oblicima komunikacije, dok su vodeni znaci, Rak, Škorpija i Ribe, maštoviti i kreativni, pa su skloni svim vidovima umetnosti.


Vatrene Ovnove, Lavove i Strelčeve, pokreće takmičarski duh, pored briljiranja u sportu, predodređeni su i za rukovodeće pozicije.

ZEMLJA  
Bik je kreativan, voli da popravlja po kući, kaže se da ima zlatne ruke. Osim toga, odličan je kuvar.   
Devica važi za osobu koja ima mnogo talenata, a u stvari, ne radi se o posebnom daru već o kvalitetu da svojim radom i upornošću postiže uspehe.   
Jarac je talenat za dobru organizaciju, ali, samo u smislu praktičnosti i discipline. Odličan je savetodavac, a svojom hladnokrvnošću ume savršeno da razreši čak i situacije u kojima su strasti uzburkane do usijanja.   
VAZDUH  
Blizanci su govornici, duhoviti su i šarmantni, ali su odlični i vozači. Talentovani su za sve aktivnosti koje se izvršavaju komunikacijom.   
Vaga je diplomata i voli pravdu. Dobro se snalazi i u svetu estetike i dizajna.   
Vodolija je organizator, ali, za razliku od Jarca, ona je maštovita i kreativna jer je privlače neobične aktivnosti od kojih drugi beže. Ume da okupi ljude oko humanitarne ideje.   
VODA  
Rak voli ljude, odličan je psiholog. Pored toga, svoju emotivnost odlično iskazuje kroz umetnost.    
Škorpiju pokreće adrenalin i rizik. Odlična je u poslovima kojima se nešto istražuje i traži. Često su na mestu hirurga, forenzičara i detektiva.   
Ribe osećaju da su žive samo ako sopstveno postojanje podrede drugim ljudima. Osim što vole da pomažu, odlični su umetnici.   
VATRA  
Ovan voli uzbuđenje i takmičenje, pa ako nisu sportisti, dobri su detektivi, vojnici, policajci.   
Lav je neko ko voli da je u centru pažnje. Odličan je na pozornici, bilo da je to u vidu rukovodećeg radnog mesta, bilo da je u pitanju pozornica u pravom smislu reči, gluma.   
Strelac je neko ko ima moć da spozna druge svetove. Privlači ga duhovnost i sve što je nepoznato i neobično. Profesionalni putnik.   

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Jarac, kralj strpljenja
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Vožnja po diktatu planeta
ZVEZDE I MISTERIJE Zvezde tope kilograme
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online