Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.02.2016.
12:30
S. Ban A

Vožnja po diktatu planeta

U zavisnosti od horoskopskog znaka može se pretpostaviti kakav ste vozač.

zastavki.com
 

Ovan je dobar vozač, ali previše hrabar. Pošto voli da se predstavlja kao lider, auto mu koristi kao sredstvo za isticanje. Oseća se važan ako ga poseduje, pa ga rado i drugima pozajmljuje. Omiljeni automobil mu je ferari.

Bik je vozač sporih refleksa, veoma oprezan. Kao i u životu, voli mir, udobnost i muziku. Njegova prirodna potreba da poseduje čini od njega mudrog kupca automobila. Često bira težak i elegantan model koji deluje bezbedno. Ne voli da pozajmljuje auto, a najviše voli da se vozi u folksvagenu.

Blizanci su spretni vozači. Njihova omiljena putovanja su kratka, a ako moraju da krenu na duže putovanje, često prave pauze. Vole društvo u autu, naročito one sa kojima mogu veselo da razgovaraju. Auto mora biti praktičan i ne previše pretrpan. Voli da menja automobile, a omiljeni mu je porše.

Umetnici za volanom

Ribe su vozači umetnici. Spori, lenji, ali vole da putuju bez određenog cilja, pa zbog toga često zalutaju. Vole da pomognu drugima u nevolji. Obavezno svom automobilu dodaju dodatna osvetljenja. Najlepše se osećaju vozeći nisan.

Rak je savestan vozač, sporih refleksa i sklon suprotstavljanju. Emotivan je i razdražljiv, pa je zbog toga vožnja sa njim prilično stresna. Od automobila pravi malu pokretnu oazu skupljajući razne stvarčice - od upaljača, pepeljara, ogledalaca i ostalih ukrasa. Najdraži auto mu je fijat.

Lav je odličan vozač, ne trpi da ga bilo ko prestigne bilo u vožnji bilo da je to u odabiru automobila koji često nadgrađuje raznim vidljivim dodacima. Sluša muziku dok vozi, a omiljeni su mu rols-rojs i kadilak.

Devica je promišljen vozač, ali užasan suvozač jer preteruje u kritikovanju. Auto je uvek čist i dobro uglancan, a Device najviše vole sitroen.

Vaga je spretan i elegantan vozač, poštuje sva pravila i odredbe. Strpljivo vozi u koloni i ne pravi nepromišljene manevre. Voli moderne i elegantne automobile, naglašeno jakih boja. Omiljeni model Vage je micubiši pajero.

Škorpija je čvrst i žestok vozač koji lako gubi živce. Ne podnosi kad ga pretiču, kao ni gužve i zastoje. Voli da vozi noću i bira auto sjajnih boja i bučnog motora. Škorpija se najbolje oseća u BMW automobilima.

Strelac je spretan sportski vozač. Upravlja svojim autom brzo i precizno, čak i u vrlo tesnom prostoru. Govori o konjskoj snazi svog motora s sjajnim poznavanjem i sigurnošću. Voli sportske automobile, a omiljeni su mu alfa romeo i tojota.

Jarac je praktičan i brz vozač. Sposoban je za volanom, a nije ohol zbog toga. Veruje u svoje kočnice, zato što zna da su dobro proverene. S lakoćom može da izdrži duge vožnje. Voli tamne boje jer misli da u njima deluje ozbiljnije. Kontrolu obavlja redovno, a sigurnost mu je na prvom mestu. Najdraži automobil mu je ford.

Vodolija je neusiljen i opušten vozač, ali ne i energičan. Koristi automobil za duge vožnje. Želi da vozi najnoviji model automobila. Voli da bude za volanom pežoa i renoa.
 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Kakva ste zavodnica?
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online