Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 01.01.2012.
08:00
Smedia A

Zanimljive činjenice o ženskim grudima

One su meke, tople, lepe, poskakuju, osetljive su, seksi, oble... Da li pored ovih znate bilo koje druge interesantne činjenice o ženskim grudima?

Foto: Ilustracija
 

Pored toga što izazivaju seksualnu želju, grudi simbolizuju lepotu i ženstvenost. Grudi su verovatno najlepši deo ženskog tela. One su prva stvar koju većina muškaraca prvo primeti kod žene (ovo je čak i naučno dokazano). Žene su uvek svesne njihovih grudi ali, uz dužno poštovanje, one znaju vrlo malo o njima.

Ovo su neke od manje poznatih činjenica o grudima koje bi svaka žena i muškarac trebalo da znaju.

LEVA DOJKA JE OBIČNO VEĆA
Ponekad je to teže primetiti, ali leva dojka je uvek veća od desne. Nikada nisu iste veličine, ako su prirodne. Bradavice, takođe, dolaze u različitim veličinama i obavezno "gledaju" u različitim pravcima, s tim da je to kod nekih žena izraženije a kod nekih nije.

SVAKA ŽENA IMA PONEKU TAMNIJU DLAKU OKO BRADAVICE
Možda je ovo činjenica koja će odbiti mnoge muškarce, ali to je činjenica. Svaka žena ima između 2-15 tamnih pravih dlaka oko bradavice. Što je ženi kosa i koža tamnija, to su i dlačice oko bradavice jasnije. Takođe, ako niste znali, grudi mogu da "zapate" mitesere i bubuljice kao i lice. Zato obratite pažnju na negu vaših grudi.

PROSEČNA DOJKA JE TEŠKA OKO POLA KILOGRAMA
Svaka dojka sadrži četiri do pet procenata telesne masti i na taj način učestvuje u jedan odsto ukupne telesne težine prosečne žene. Grudi se "debljaju" kako žene stare. Takođe, zapamtite da će žene pušači pre primetiti da su im se grudi opustile od žena nepušača.

VIŠE OD DVA MILIONA ŽENA IMA LAŽNE GRUDI
Od Pamele Anderson na Keti Prajs - više od dva miliona žena šeta implantate. Cifra pokazuje koliko žene misle o svojim dojkama. Nije svaka žena koja je otišla ​​pod nož zadovoljna rezultatima. Prosečna starost žene koja je ugradila implantate je 34 godine.

GRUDI SU VEĆE KADA SE ŽENA UZBUDI
Baš kao i penis kod muškaraca, grudi nabubre i postanu zategnute kada se žena uzbudi. Isto važi i za bradavice.

GRUDI NE VOLE POSKAKIVANJE
Džogiranje, hodanje i aerobik može da dovede da grudi odskaču. Znamo da to momci, a posebno oni koji (još) nisu izašli iz puberteta obožavaju, ali ne bi trebalo da idete nikuda bez odgovarajućeg grudnjaka, inače će te poskakujuće grudi uskoro početi da bole. Zapamtite, glavna funkcija grudnjaka jeste da zaštiti zdravlje vaših grudi.

I GRUDI MOGU DA BUDU VAN FORME
Zvuči čudno, ali spavanje na stomaku ponekad može da izmeni oblik vaših grudi. Uvek vodite računa o položaju u kom spavate, tako da možete održati čvrstinu i oblik grudi što duže. Najbolji položaj je spavanje na boku, sa jastukom ispod njih za podršku.

POVEZANE VESTI

Nedelja 01.01.2012. 13:40
"Najbolji položaj je spavanje na boku, sa jastukom ispod njih za podršku". Sije mu ga djura najbolji polozaj za spavanje je izmedju njih dok ih pridrzavam da mi greju obrazcice!
Nedelja 01.01.2012. 14:48
Kod ove na slici su moja mjera!
Nedelja 01.01.2012. 16:25
Da, sve je to tacno, a mogu se nekada, eventualno koristiti za dojenje... Mada to vise nije u modi... Ja licno mislim da je najbolji tretman manji brus, i da se ne skida, ni kad spavaju, i tako, ne mogu brzo da se rastegnu....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online