Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.10.2018.
03:30
Telegraf.rs, Vestionline A

Ovo su neki od najglamuroznijih hotela na svetu (FOTO, VIDEO)

Bilo da nude sobu sa izlaskom sa peščanu plažu, spa centre koji odišu aromatičnim uljima ili pogled na Ajfelovu kulu, svima im je zajednički imenilac luksuz. Ovi hoteli otkrivaju jednu drugu dimenziju života i odmora, a kada vidite šta sve nude, poželećete da se istog trena stvorite tamo.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

LIKULIKU LAGUNA RISORT

Ovo je jedini risort na Fidžiju čiji se bungalovi nalaze u vodi, tako da gosti već sa vrata mogu da se bućnu. Magični mostić spaja ostrvo bogato plamama sa obalom. Zamislite da se sada sunčate u ležaljci i pijuckate koktel dok se boja ispred vas preliva od najsvetlijih do najtamnijih boja plave.

PALATA NAMASKAR

Ovo je više od hotela - ovo je destinacija. Palata Namaskar je smeštena u srcu veličanstvenog parka koji se prostire na preko pet hektara. Na planine Atlas i Đebilet brda pogled možete baciti sa terase na krovu, zbog koje je ovo i postao jedan od najpoznatijih hotela u Marakešu. Osećate će se kao holivudska zvezda kada se pred vama otvore staklena vrata i povedu vas ka ornamentalnim bazenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morocco's wonders

Објава коју дели Prestigia.com (@prestigiahotels) дана 29. Сеп 2018. у 4:08 PDT

TAMBO DEL INKA

Ovo je s pravom jedna od najželjenijih lokacija i u Peruu, i na svetu. Privilegija je odeseti u Svetoj dolini Inka, a ovaj luksuzni hotel je jedini u Urubambi koji ima svoju privatni železničku liniju do Maču Pikčua. Hotelski spa je potpuno opremljen sa nekoliko bazena, saunom, parnim kupatilom i masažnim sobama. Sladokusci naročito hvale peruvijanske specijalitete koje imaju da probaju jedino ovde na celoj planeti.

RIC-KARLTON u HONG KONGU

Od 102. do 118. sprata, ovo je najviši hptel na svetu, koji obećava ultimativni luksuz. Pogled na Hong Kong i luku je spektakularan, a zua nezaboravno gastronomsko iskustvo staraju se dva restorana- kineski može da se pohvali sa dve Mišelinove zvezdice, a italijanski sa jednom. Naravno, ovde se nalazi i najviši bar na svetu.

DŽUMEJRA DAR AL MASUAF

Unutar ogromnog hotelskog kompleksa nalaze se  dve nezavisne letnje kuće, koje nude savršeno skrovište. A u njim se sakrio sav luksuz Dubaija. Prosto da ne znate da li da se pre baškarite u prostorijama koje su moderne, ali i egozitično arapske u isto vreme, ili da se šetate po predivnoj zelenoj bašti i vozite abrom (drvenim tradicionalnim brodićem) do ostatka kompleksa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Nouf Nasser (@nouf.n56) дана 29. Јун 2018. у 1:47 PDT

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online