Sreda 03.10.2018.
03:30
Telegraf.rs, Vestionline

Ovo su neki od najglamuroznijih hotela na svetu (FOTO, VIDEO)

pixabay.com
Foto: Ilustracija

LIKULIKU LAGUNA RISORT

Ovo je jedini risort na Fidžiju čiji se bungalovi nalaze u vodi, tako da gosti već sa vrata mogu da se bućnu. Magični mostić spaja ostrvo bogato plamama sa obalom. Zamislite da se sada sunčate u ležaljci i pijuckate koktel dok se boja ispred vas preliva od najsvetlijih do najtamnijih boja plave.

PALATA NAMASKAR

Ovo je više od hotela - ovo je destinacija. Palata Namaskar je smeštena u srcu veličanstvenog parka koji se prostire na preko pet hektara. Na planine Atlas i Đebilet brda pogled možete baciti sa terase na krovu, zbog koje je ovo i postao jedan od najpoznatijih hotela u Marakešu. Osećate će se kao holivudska zvezda kada se pred vama otvore staklena vrata i povedu vas ka ornamentalnim bazenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morocco's wonders

Објава коју дели Prestigia.com (@prestigiahotels) дана 29. Сеп 2018. у 4:08 PDT

TAMBO DEL INKA

Ovo je s pravom jedna od najželjenijih lokacija i u Peruu, i na svetu. Privilegija je odeseti u Svetoj dolini Inka, a ovaj luksuzni hotel je jedini u Urubambi koji ima svoju privatni železničku liniju do Maču Pikčua. Hotelski spa je potpuno opremljen sa nekoliko bazena, saunom, parnim kupatilom i masažnim sobama. Sladokusci naročito hvale peruvijanske specijalitete koje imaju da probaju jedino ovde na celoj planeti.

RIC-KARLTON u HONG KONGU

Od 102. do 118. sprata, ovo je najviši hptel na svetu, koji obećava ultimativni luksuz. Pogled na Hong Kong i luku je spektakularan, a zua nezaboravno gastronomsko iskustvo staraju se dva restorana- kineski može da se pohvali sa dve Mišelinove zvezdice, a italijanski sa jednom. Naravno, ovde se nalazi i najviši bar na svetu.

DŽUMEJRA DAR AL MASUAF

Unutar ogromnog hotelskog kompleksa nalaze se  dve nezavisne letnje kuće, koje nude savršeno skrovište. A u njim se sakrio sav luksuz Dubaija. Prosto da ne znate da li da se pre baškarite u prostorijama koje su moderne, ali i egozitično arapske u isto vreme, ili da se šetate po predivnoj zelenoj bašti i vozite abrom (drvenim tradicionalnim brodićem) do ostatka kompleksa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Nouf Nasser (@nouf.n56) дана 29. Јун 2018. у 1:47 PDT

2024 © - Vesti online