Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.06.2015.
00:30
Sponzorisani tekst A

"Banja Vrućica" ponos Srpske

ZTC “Banja Vrućica” nalazi se u Republici Srpskoj i ima dugu tradiciju u oblasti zdravstvenog turizma zahvaljujući izvorima termomineralne vode, pogodne za kardiovaskularnu rehabilitaciju. Ovaj turistički kompleks prostire se na 75 hektara zemljišta, a udaljen je nekoliko kilometara od obližnjeg grada Teslića. Sa umereno-kontinentalnom klimom i uređenim cvetnim parkovima, kao i uređenim šumskim stazama za šetnju i biciklizam, predstavlja prirodnu oazu mira u kojem se oporavljaju i duh i telo. ZTC “Banja Vrućica” ima razvijene smeštajne kapacitete i raznovrsnu ponudu. Raspolaže sa četiri hotela sa oko 1.000 ležajeva, a ponuda se može razvrstati u sledeće programe: zdravstveni, velnes, sportsko-rekreativni i kongresni.

Promo
"Banja Vrućica": Hotel Kardial s četiri zvezdice

Kardiovaskularna i fizijatrijsko-reumatološka rehabilitacija sprovodi se u renoviranom terapijskom centru uz pomoć ljubaznog i profesionalnog osoblja. Tokom jula i avgusta meseca ne propustite snižene cene zdravstvene rehabilitacije u luksuzno opremljenom hotelu “Kardial” sa četiri zvezdice. Dijagnostički centar “Banje Vrućice“ nudi kompletnu uslugu dijagnostike bolesti srca, pored toga stručni timovi vrše ortopedske, neurološke i endokrinološke preglede, kao i laboratorijske pretrage. U cilju upotpunjavanja širokog spektra medicinskih usluga, ZTC “Banja Vrućica“ otvorio je novu i savremenu stomatološku ordinaciju. Takođe, u “Banji Vrućici“ su instalirane hiperbarična komora i slana soba.

Ako želite da isplanirate letnji odmor bez stresa, ako želite vrhunsku uslugu, pravi izbor za Vas su letnji velnes aražmani ZTC-a “Banja Vrućica“, “Letnji odmor“ i “Letnje opuštanje“. Akcija navedenih aranžmana traje u periodu 01.07-31.08.2015. godine.

Kontakt

Za sve zainteresovane kontakt telefon je +387 53 410 030, a e-mail: marketing@banja-vrucica.com

Cena aranžmana “Letnji odmor“ iznosi samo 189,00 evra po osobi u dvokrevetnoj sobi hotela “Kardial” i podrazumeva: pet polupansiona, jednu aroma masažu “Stara Banja“ u trajanju od 30 minuta, jedan piling tela u trajanju od 20 minuta, slobodno korišćenje zatvorenog rekreativnog bazena i otvorenog bazena, noćno kupanje do ponoći petkom i subotom, svakodnevni aerobik u vodi i 20% popusta na ostale usluge velnes centra. Cena aranžmana “Letnje opuštanje“ iznosi samo 82,00 evra po osobi u dvokrevetnoj sobi. Ovaj aranžman na bazi je dva polupansiona i ima isti sadržaj kao i aranžman “Letnje opuštanje”, izuzev masaže.

Promo
Bazen u "Banji Vrućici"

U “Banji Vrućici“ velnes ponudu prilagodili su potrebama gostiju pa tako imaju aranžmane koji su prilagođeni porodicama ili parovima, menadžerima, ali i svima onima koji žele da se rekreiraju, relaksiraju ili da se oslobode stresa u srcu prirode. Navedeni aranžmani na bazi su dva, četiri ili šest noćenja, a cene aranžmana su već od 87,00 evra po osobi.

Neopisiv spoj lepote i stila u kombinaciji sa modernim tehnologijama osnovna je karakteristika otvorenog bazena “Banje Vrućice“. Smešten uz hotel “Kardial“ pravo je mesto za osveženje u vrelim letnjim danima. Celokupan kompleks otvorenog bazena prostire se na 5.000 kvm, a ukupna vodena površina bazena je 650 kvm.

 .


 

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Selo košnica
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online