Petak 26.06.2015.
00:30
Sponzorisani tekst

"Banja Vrućica" ponos Srpske

Promo
"Banja Vrućica": Hotel Kardial s četiri zvezdice

Kardiovaskularna i fizijatrijsko-reumatološka rehabilitacija sprovodi se u renoviranom terapijskom centru uz pomoć ljubaznog i profesionalnog osoblja. Tokom jula i avgusta meseca ne propustite snižene cene zdravstvene rehabilitacije u luksuzno opremljenom hotelu “Kardial” sa četiri zvezdice. Dijagnostički centar “Banje Vrućice“ nudi kompletnu uslugu dijagnostike bolesti srca, pored toga stručni timovi vrše ortopedske, neurološke i endokrinološke preglede, kao i laboratorijske pretrage. U cilju upotpunjavanja širokog spektra medicinskih usluga, ZTC “Banja Vrućica“ otvorio je novu i savremenu stomatološku ordinaciju. Takođe, u “Banji Vrućici“ su instalirane hiperbarična komora i slana soba.

Ako želite da isplanirate letnji odmor bez stresa, ako želite vrhunsku uslugu, pravi izbor za Vas su letnji velnes aražmani ZTC-a “Banja Vrućica“, “Letnji odmor“ i “Letnje opuštanje“. Akcija navedenih aranžmana traje u periodu 01.07-31.08.2015. godine.

Kontakt

Za sve zainteresovane kontakt telefon je +387 53 410 030, a e-mail: marketing@banja-vrucica.com

Cena aranžmana “Letnji odmor“ iznosi samo 189,00 evra po osobi u dvokrevetnoj sobi hotela “Kardial” i podrazumeva: pet polupansiona, jednu aroma masažu “Stara Banja“ u trajanju od 30 minuta, jedan piling tela u trajanju od 20 minuta, slobodno korišćenje zatvorenog rekreativnog bazena i otvorenog bazena, noćno kupanje do ponoći petkom i subotom, svakodnevni aerobik u vodi i 20% popusta na ostale usluge velnes centra. Cena aranžmana “Letnje opuštanje“ iznosi samo 82,00 evra po osobi u dvokrevetnoj sobi. Ovaj aranžman na bazi je dva polupansiona i ima isti sadržaj kao i aranžman “Letnje opuštanje”, izuzev masaže.

Promo
Bazen u "Banji Vrućici"

U “Banji Vrućici“ velnes ponudu prilagodili su potrebama gostiju pa tako imaju aranžmane koji su prilagođeni porodicama ili parovima, menadžerima, ali i svima onima koji žele da se rekreiraju, relaksiraju ili da se oslobode stresa u srcu prirode. Navedeni aranžmani na bazi su dva, četiri ili šest noćenja, a cene aranžmana su već od 87,00 evra po osobi.

Neopisiv spoj lepote i stila u kombinaciji sa modernim tehnologijama osnovna je karakteristika otvorenog bazena “Banje Vrućice“. Smešten uz hotel “Kardial“ pravo je mesto za osveženje u vrelim letnjim danima. Celokupan kompleks otvorenog bazena prostire se na 5.000 kvm, a ukupna vodena površina bazena je 650 kvm.

 .


 

2024 © - Vesti online