Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.01.2015.
06:30
b92.net A

Kraljevski apartmani: Samo za one sa dubokim džepom

Desetine hiljada evra mogli bi stambeno da vas obezbede za ceo život. A mogli bi da vam obezbede i samo nekoliko noćenja u ovim hotelima.

youtube.com/The Luxury Collection Hotels & Resorts
Jedan od nasjkupljih apartmana na svetu nalazi se u hotelu "President Wilson" u Ženevi
 

FoxNews je objavio listu najskupljih hotelskih apartamana na svetu. I nije na odmet da bacimo na kratko pogled u ove raskošne odaje, zar ne?

1. Kraljevski apartman u hotelu "President Wilson" u Ženevi

Ovaj apartman dostojan svakog kralja, ili imućnijeg "običnog smrtnika“, ima 12 spavaćih soba i isto toliko kupatila. Apartman ima i sef u koji ljudi mogu ući, prozore otporne na metke, privatni lift i mali heliodrom.

Za noćenje u njemu treba da izdvojite najmanje 65.000 dolara, ukoliko budete imali sreće da ga dobijete na nekoj od akcijskih ponuda. Njegova cena inače može narasti i do 80.000 dolara.

2. Kraljevska vila u luksuznom odmaralištu "Lagonissi" u Atini

Ukoliko se odlučite za boravak u ovoj vili, na raspolaganju vam je privatni avion kojim će vas hotel dovesti iz bilo kog dela Evrope. Na raspolaganju vam je i lični kuvar, lični trener, pa čak i lični pijanista. Niste sigurni da li vam više prija kupanje na otvorenom ili zatvorenom bazenu? Bez brige, apartman sadrži obe opcije i to samo za vas i vaše goste.

Ako je dovoljno dobar za Leonarda Dikaprija i Meril Strip, verovatno će zadovoljiti i vaše potrebe. I to po veoma povoljnoj ceni od samo - 47.000 dolara za noć.

3. Taj Vorner apartman u hotelu "Four Seasons" u Njujorku

Život na visokoj nozi dobija sasvim nov smisao u ovom hotelu, naročito u ovom luksuznom apartmanu koji se nalazi na 52. spratu i prostire preko 400 kvadratnih metara. Hotel ima panoramski pogled na Menhetn, a uz to nudi i ono što brojnim stanovnicima Njujorka fali - prostor.

Ovaj prostrani apartman, primera radi, ima veliku garderobu sa kožnim dekoracijama. Tu je i lični poslužitelj, trener i šofer koji će vas bilo gde odvesti luksuznim Rols-Rojsom. Sve to za samo 45.000 po noćenju.

4. Apartman Šahi Mahal u hotelu "Raj Palace" u Džajpuru

Pre nego što je postalo hotel, ovo zdanje je zaista bilo odmaralište za vladare i najimućnije ljude Indije. Šestosobni apartman ukrašen je slonovačom i zlatom, ima privatno pozorište i bilioteku, kao i velelepnu trepezariju

Gostima je na raspolaganju lično kuhinjsko osoblje koje će ispunjavati vaše želje za 40.000 dolara po noćenju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online