Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 04.01.2015.
00:30
mondo A

Destinacije za "svetske putnike" za 2015. godinu.

Svaka "ozbiljna" novogodišnja odluka ima tri ključna "sastojka": želju da postanemo bolji, strast za otkrivanjem novog i napuštanje sopstvene zone udobnosti. Dakle, sve ono što je sjedinjeno u putovanjima. Evo top destinacija za 2015.

yahoo.com/Jamie Moore
Tajland će u 2015. godini biti jedna od najatraktivnijih destinacija
 

Tajland: Posle frke u 2014, očekuje se da će broj turista koji će posetiti Tajland ove godine premašiti 29 miliona. Predviđanja nisu nerealna, ako uzmete u obzir da je Tajland jedna od najlepših, najspiritualnijih i tradicionalno najgostoljubivijih destinacija na svetu.

Island: Sve više putnika bira destinacije koje nude autentična iskustva. Zemlja "vatre i leda" nudi prirodu u svoj veličini, od gejzira i prirodnih termalnih izvora, do uživanja u polarnoj svetlosti.

Kuba: Ako možete sebi to da dozvolite, putujte dok još nije kasno da osetite duh Kube.

Grčka: Neka vas preplavi duh zapadne civilizacije na samom izvoru. Blizu je i neprocenjivo je.

Malezija: Osetite dva sveta u jednom, kineski i indijski uticaji prepliću se na ovom poluostrvu. Uz to, malezijska kuhinja jedna je od najzanimljivijih na svetu.

Hrvatska: Dragulj Mediterana, za one koji mogu.

Dubai: Ujutru plaža, popodne skijanje u tržnom centru.

Vijetnam: Trip Advisor proglasio ga je destinacijom u usponu za 2015. Imajte u vidu da je preporučeno sredstvo prevoza motocikl. Kažu da je iskustvo neverovatno.

Južna Afrika: Tu možete da vidite "afričkih velikih 5" - lavove, bivole, afričke slonove, leopard i nosoroge. A i neka od najboljih vina na svetu su upravo južnoafrička.

Japan: Prošle godine Japan je posetilo više od 13 miliona turista. Čudesan spoj tradicije i modernog, ovo je fascinantna zemlja čija popularnost među turistima nastavlja da raste. Bonus: cvetanje trešnje u proleće.

Kostarika: Dragulj Centralne Amerike, zemlja čiji je veći deo teritorije zaštićen zakonom, spoj je neverovatnih tropskih kišnih šuma, planina, reka, vulkana… Ljudi su ljubazni i srdačni. Prava destinacija za ljubitelje prirode koji ne beže od avanture.

Egipat: Situacija se smirila. Istorijska i kulturna riznica sveta čeka na turiste.

Kina: Zemlja u kojoj se drevna prošlost susreće sa današnjicom u savršenom skladu.

Peru: Već treću godinu zaredom, Peru je proglašen za vrhunsku gastronomsku destinaciju od strane World Travel Awards. I dok Maču Pikču privlači turiste da dođu prvi put, peruanska kuhinja navodi ih da se vrate.

Australija: Plaže svetske klase, prirodne lepote bez premca.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.08.2015. 23:47
СРБИЈА -бисер природних ресурса; Гоч, Златибор, Копаоник,Тара, Стара планина, Хомоље; Ђердап, бање, реке, манастири,...људи са срцем и љубави....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online