Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 24.08.2014.
08:00
luxlife.rs A

Ovo je Top 5 rajeva za nudiste

Oko nas je veliki svet, sa mnoštvom privatnih delova u kojima se možete opustiti i biti kao od majke rođeni. Ukoliko je to ono što želite, i ne želite da vas bilo ko ometa u tome, pogledajte izbor portala luxlife.rs kada je pet najboljih i najluksuznijih plaža – na kojima je oblačenje opcionalno.

Foto: Ilustracija
 

"Little Beach Maui", Havaji

Šta je rajska bašta ukoliko ne možete u njoj uživati u stilu Adama i Eve? Na sreću, vlasti u Makena državnom parku, na ostrvu Maui to u potpunosti razumeju, a lokalno stanovništvo voli da zarađuje novac na turizmu. Nimalo manje lepša od Velike plaže, Mala plaža je čisto mesto, na kome možete uživati goli i upijati zdrave i opijajuće zrake sunca.


"Apollo Beach Volusia County", Florida

Apolo plaža je na severnom kraju Canaveral nacionalne obale, sa malim brojem smeštaja, ali veoma luskuznih, a puna je entuzijasta koji vole da uživaju u moru i brojnih ugroženih vrsta koje svako želi da vidi.


"Hanlan’s Point Beach" Toronto, Kanada

Hanlan’s Point plaža je eksperiment koji je uspeo: nudist koji su često dolazili ovde da uživaju, ubedili su lokalce i vlast da ovu plažu i zvanično proglase nudističkom, odnosno izbornom, na probnoj bazi, i veoma brzo je postala popularna više nego novi trendovi u svetu kupaćih kostima. Do nje se lako dolazi čak i iz samog centra Toronta. Na njoj možete, osim predivnog peska i sunca, pronaći i terene za odbojku, kao i brojne druge zanimacije.


"Samurai Beach Port Stephens", Australija

Pekinške olimpijske igre su gotove, ali ne morate čekati četiri godine da ih ponovo gledate, ili čak da učestvujete u njima – kako se ovde svake godine održava Olimpijada, ali malo drugačije vrste – Nudistička Olimpijada, koju možete gledati ili u njoj učestvovati svake godine u novembru, na ovoj predivnoj australijskoj istočnoj obali. Nalazi se u granicama Tomaree nacionalnog parka, neiskvarena Samurai plaža je jedna od prvih legalnih nudističkih plaža u ovom kraju sveta. Čak i kada se na njoj ne održava pomenuta olimpijada, mnogi ljubitelji sunca dolaze ovde da uživaju ili da se opuštaju u predivnim vodama Pacifika tokom cele godine.


"Haulover Beach Miami", Florida

Ova predivna plažau u predivnom Majamiju predstavljena je kao jedna od najboljih plaža celog sveta – sa preko milion posetilaca godišnje! Ona je jedna od najpopularnijih plaža na kojima odeća nije obavezna. Haulover je jednom bio veoma neprijatno mesto, dok ga aktivisti nisu uzeli u svoje ruke, očistili i sredili. Na plaži postoji sve što vam je potrebno, od spasilaca, do roštilja, osveženja i tuševa. Ukoliko vam dosadi sunčanje, tu je veliki broj zanimacija kojima možete da se posvetite.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online