Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 04.04.2014.
08:00
punkufer.dnevnik.hr A

Ova mesta će vam zalediti krv u venama

Da li ste ikada razmišljali kako bi bilo posetiti najjezivija mesta na planeti? Ovo nisu zabavni parkovi, već stvarna mesta.

Kabajan se nalazi u Filipinama
 

1. Kabajan - Kabajan je mesto koje je napravila ljudska ruka, a nalazi se u Filipinima, skriveno duboko u stenama. Spolja je puna mumificiranih tela, koja su jedna od najočuvanijih na svetu.

 
 
 
 2. Ostrvo lutaka - Legenda kaže kako se jednom davno jedna devojčica utopila u blizini ostrva u Meksiku pod misterioznim okolnostima.
 
 

Nekoliko dana pošto su pronašli telo, na obali su počele da se pojavljuju plastične lutke. Niko nije 100% siguran odakle su stigle, ali jedno je sigurno – nešto tu nije u redu.

I dalje je misterija odakle lutke na ovom ostrvu u Meksiku
 

3. Vrata pakla - Ulaz u pakao možete pronaći u Turkmenistanu. Ovu su rupu u Zemlji napravili ruski naučnici. Kada su pronašli plin, zapalili su ga u nadi da će izgoreti. To je bilo pre 40 godina, a vatra gori i danas!


4. Bolnica Hellingli - Ova bolnica nalazi se u Istočnom Saseksu u u Engleskoj, a po njoj bi se lakoćom mogao snimiti pravi horor.  Od davne 1903.godine bila je otvorena za pacijente dugih 90 godina. Od 1994. godine u potpunosti je napuštena.

Ovo je rudnik duhova, a nekada je bio najveći rudnik sulfata u Istočnoj Aziji
 

5. Matsuo - rudnik duhova - Ovo mesto skriveno u dubini severnog Japana nekada je bilo poznato kao najveći rudnik sulfata u Istočnoj Aziji. Od 1970. godine ovo je mesto u potpunosti napušteno i od tada je postalo pravo mesto duhova.

6. Staro praško jevrejsko groblje -  Normalna groblja su strašna, ali ovo je zapravo jedanaest groblja na jednom mestu, pa je i faktor straha 11 puta veći nego na normalnim grobljima.


Veruje se da u Katakombama u Parizu ima šest miliona mrtvih
 

7. Katakombe Pariza - Veruje se kako katakombe čuvaju tajne preko šest miliona mrtvaka za koje jednostavno više nije bilo mesta na površini grada, pa su odlučili da ih sačuvaju na ovaj strašni način.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Parisko carstvo mrtvih
Petak 04.04.2014. 09:59
Zivot u Srbiji se ovde ne spominje ali trebalo bi da bude na prvom mestu (BEZ KONKURENCIJE NAJJEZIVIJE MESTO ZA ZIVOT OSIM ZA MUFLJUZE KOJIH IMA PREKO SVAKE MERE)) a ova mesta su vise turisticka atrakcija.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online