Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.09.2016.
08:00
Sponzorisani tekst A

HIT - prva naša smartfon aplikacija za upoznavanje i izlazak

Sa "NOCIMA" istraži noć i upoznaj ljude

Tragajući za novitetima na polju tehničkih izuma i apliikacija, redakcija našeg lista je naišla na nešto neočekivano - radi se o prvoj domaćom aplikaciji za pametne telefone, pod nazivom "Nocima" (zapravo "Noćima"), za upoznavanje ljudi i dobar noćni provod. Sa ovom aplikacijom, koja je za nepunih mesec dana pridobila više od 14.000 korisnika, članovi se lako mogu upoznati sa nekom osobom (suprotnog pola) i saznati gde je najbolje izaći širom Balkana i Dijaspore.

Promo
Naša prva aplikacija za upoznavanje i izlazak

Aplikacija "Nocima" je, proverili smo, razvijena od strane malog tima naših mladih programera, a bezbedna je, besplatna i dostupna putem Google Play-a i Apple App Stor-a, pa se tako lako može instalirati i na iPhone i na Android telefone. Nešto nalik na "naš Badoo ili Tinder", ona je namenjena momcima i devojkama sa balkanskog govornog područja, koji žive i rade širom Sveta. Putem ove aplikacije se upoznajete ne samo sa devojkom ili momkom iz komšiluka, nego i iz drugih zemalja. Nakon registracije, koja je vrlo laka, jer aplikacija koristi profil korisnika na Facebook-u (ali ne salje nikakve poruke umesto ili u ime korisnika na FB!), korisnici imaju mogućnost da biraju i odrede da li im se neka osoba sviđa, pa ukoliko dobiju i njen pozitivan odgovor, mogu se upustiti u dopisivanje (četovanje) i kasnije upoznavanje.

Promo
Za sve pametne telefone – iPhone i Android

Osim upoznavanja pripadnika suprotnog pola, aplikacija omogućava da se na mapi, na vrlo pregledan način vide noćni klubovi i ostala mesta za izlazak kako u blizini korisnika, tako i u drugim evropskim gradovima. Na mapi će se prikazati i na kom mestu ima najviše korisnika, pa će se tako dobiti odgovor gde je interesantnija zabava i gde treba izaći. Štaviše, korisnici imaju mogućnost i da sami učestvuju u razvijanju i dopuni aplikacije, tako što mogu na primer da putem e-maila klubovi@nocima.com dojave klubove koji se ne nalaze na mapi, nakon čega će oni biti ubačeni u program.

- Aplikacija je dobila jako dobre kritike i veliki odziv. Bez obzira na stalno rastući broj korisnika, aplikacija je vrlo brza i ne pokazuje znake usporavanja. Ali, nećemo se zaustaviti na tome, već trenutno razvijamo nove funkcije koje će spojiti realan žvot i online dating dodatno - kaže Maja Damnjanović, PR-menadžer tima koji razvija aplikaciju.

Direktni linkovi za download aplikacije "NOCIMA":

ANDROID TELEFONI

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nocima.android.application&hl=de

iPHONE

https://appsto.re/ch/XjDqdb.i

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA Džepni prevodilac na 25 jezika
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online