Petak 02.09.2016.
08:00
Sponzorisani tekst

HIT - prva naša smartfon aplikacija za upoznavanje i izlazak

Sa "NOCIMA" istraži noć i upoznaj ljude

Promo
Naša prva aplikacija za upoznavanje i izlazak

Aplikacija "Nocima" je, proverili smo, razvijena od strane malog tima naših mladih programera, a bezbedna je, besplatna i dostupna putem Google Play-a i Apple App Stor-a, pa se tako lako može instalirati i na iPhone i na Android telefone. Nešto nalik na "naš Badoo ili Tinder", ona je namenjena momcima i devojkama sa balkanskog govornog područja, koji žive i rade širom Sveta. Putem ove aplikacije se upoznajete ne samo sa devojkom ili momkom iz komšiluka, nego i iz drugih zemalja. Nakon registracije, koja je vrlo laka, jer aplikacija koristi profil korisnika na Facebook-u (ali ne salje nikakve poruke umesto ili u ime korisnika na FB!), korisnici imaju mogućnost da biraju i odrede da li im se neka osoba sviđa, pa ukoliko dobiju i njen pozitivan odgovor, mogu se upustiti u dopisivanje (četovanje) i kasnije upoznavanje.

Promo
Za sve pametne telefone – iPhone i Android

Osim upoznavanja pripadnika suprotnog pola, aplikacija omogućava da se na mapi, na vrlo pregledan način vide noćni klubovi i ostala mesta za izlazak kako u blizini korisnika, tako i u drugim evropskim gradovima. Na mapi će se prikazati i na kom mestu ima najviše korisnika, pa će se tako dobiti odgovor gde je interesantnija zabava i gde treba izaći. Štaviše, korisnici imaju mogućnost i da sami učestvuju u razvijanju i dopuni aplikacije, tako što mogu na primer da putem e-maila klubovi@nocima.com dojave klubove koji se ne nalaze na mapi, nakon čega će oni biti ubačeni u program.

- Aplikacija je dobila jako dobre kritike i veliki odziv. Bez obzira na stalno rastući broj korisnika, aplikacija je vrlo brza i ne pokazuje znake usporavanja. Ali, nećemo se zaustaviti na tome, već trenutno razvijamo nove funkcije koje će spojiti realan žvot i online dating dodatno - kaže Maja Damnjanović, PR-menadžer tima koji razvija aplikaciju.

Direktni linkovi za download aplikacije "NOCIMA":

ANDROID TELEFONI

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nocima.android.application&hl=de

iPHONE

https://appsto.re/ch/XjDqdb.i

2024 © - Vesti online