Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 07.03.2016.
15:16
klanrur.rs, Vestionline A

XoroN pobednik Redakcija Edition Klan RUR Hearthstone Kupa

U subotu je u prostorijama Klan RUR redakcije održan završni turnir Redakcija Edition Hearthstone Kupa, trećeg po redu Hearthstone takmičenja u organizaciji Klan RUR-a, a prvog koji je oraganizovan u LAN ambijentu.

klanrur.rs
 

Najboljih osmoro igrača, koji su se izdvojili iz kvalifikacija sa preko 100 prijavljenih takmičara, došlo je u prostorije Klan RUR-a u prepodnevnim časovima lepog subotnjeg dana. Neki od njih poveli su i svoje prijatelje da im prave društvo i navijaju za njih, a tokom dana su dolazili mnogi gosti u redakciju, pa i Bica Ubica, pobednik velike RUR Hearthstone lige iz 2014. godine, koja nas je te godine predstavljala na IeSF šampionatu u Azerbejdžanu, koja je stigla da proprati završnicu turnira.

U odličnoj atmosferi i pre svega dobrom druženju smo tokom dana gledali zaista veliki broj sjajnih partija. Igrao se Last Hero Standing format sa jednim banom i većina igrača je ponela proverene deckove, uz po koje iznenađenje. VOD-ove mečeva možete naći na Klan RUR Twitch kanalu (www.twitch.tv/klanrur), a u uskoro će biti okačeni i na Klan RUR YouTube kanal.

Na kraju su iz grupne faze u polufinala prošli Virus, tjyky, XoroN i Touche. Virus je igrao protiv Touchea, a tjyky protiv XoroNa. Presudan momenat u duelu Virusa i Touchea bio je Brawl Touchea protiv solidne table Midrange Druida Virusa, iz koje je preživeo Dr. Boom koji je uspeo da nanese kritičan damage i spusti Warriora u domet Comboa, tako da je kasnije Virus otišao u finale.

U drugom polufinalu, Tjyky je osetio ukus sopstvene medicine. Sva tri poraza naneo mu je Face Shaman, sa kojim je on pre toga uspeo da izbori prolaz dalje u finalu losera njegove grupe, preokrenuvši od 0-2 do 3-2. Aggro/Face Shaman je inače obeležio turnir i mnoge ključne pobede na turniru igračima je doneo upravo taj deck, pa je tako i XoroN prošao u finale, gde ga je čekao Virus.

Duel iskusnog Virusa(27) i mladog XoroNa(17) igrao se na 4 dobijene partije, gde su igrači nakon trećeg poraza imali pravo da “ožive” jedan deck. Meč je krenuo neizvesno, sa rezultatom 1-1, ali je onda XoroN uzeo svoj provereni Aggro Shaman deck, koji ga još jednom nije izneverio i sa njime uzeo dve pobede i poveo 3-1.

Virus je sada bio u teškoj situaciji i morao je pažljivo da bira koji će deck od pobeđenih da vrati u igru. Uzeo je Midrange Druida, sa čime su se složili i voditelji turnira, jer je u pitanju deck koji ima potrebne alate da se izbori sa Aggro Shamanom – Heal, Taunt minione, ali i način da se “trka” sa Aggro špilom. Ipak, XoroN je još jednom pokazao neumoljivost Aggro Shamana, i uz nešto lošiju početnu ruku Virusa, uspeo je da veže i treću pobedu sa Shamanom, što je bila 4. pobeda u seriji i ukupna pobeda u finalu za titulu prvaka Klan RUR Redakcija Edition kupa.

Nakon toga su usledile čestitke pobedniku i dodela nagrada, kao i zvanično proglašenje pobednika i uručenje pehara našem šampionu. Kolekciju slika sa celog turnira možete videti OVDE, a mi čestitamo pobedniku, ali i ostalim učesnicima završnog turnira, pa se vidimo nekom sledećom prilikom na novom Klan RUR Hearthstone turniru.

Više o ovoj temi pročitajte na www.klanrur.rs.

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA Stigao je martovski PLAY! Zine
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online