Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.12.2017.
04:30
Lepotaizdravlje.rs, Vestionline A

Šta svaka ženska torba mora da sadrži?

Prosto je neverovatno šta se sve može naći u jednoj ženskoj torbi – od ogledala, ruža, maskare, pudera, do ključeva stana, punjača za telefon i kišobrana. Zato nas uhvati panika svaki put kada nešto hitno treba da pronađemo, pa u tim situacijama uglavnom ceo sadržaj torbe izbacimo napolje kako bismo pronašli ono što nam je potrebno. Uglavnom ne razmišljamo previše o organizaciji stvari u torbi, pa kada krenemo na sastanak, umesto planera i olovke, sve što uspemo da pronađemo su hajlajter i minđuše koje smo usput skinule jer smo shvatile da su preteške. Ako se i vama događaju ovakve situacije, vreme je da se bolje organizujete. Donosimo vam 5 „must have“ stvari koje morate imati u svakom trenutku kod sebe, pored telefona, ogledala, ključeva i novčanika.

pixabay.com
Sadržaj ženske torbe je uvek bio tajanstven 

1. Crveni ruž

I same znate koliko je svaki dan nepredvidiv! Koliko puta vam se desilo da vas drugarice neočekivano pozovu na piće posle posla? Kako biste zablistale očas posla i svom izgledu dale dašak glamura, najbolje je da uvek sa sobom nosite crveni ruž. U zavisnosti od vašeg tena izaberite nijansu koja vam najviše odgovara, a ivice usana možete uokviriti olovkom za usta. U jednom potezu promenićete celokupan „Look&Feel“ i dobiti dozu sampozdanja koja vam je potrebna.

2. Šampon za suvo pranje kose

Postoje periodi kada smo toliko zatrpane obavezama, da jedva uspevamo da se probudimo i započnemo novi dan. Zbog užurbanog tempa, ne stižemo da posvetimo vreme svom izgledu, pa kada primetimo da nam kosa i nije baš čista, vežemo je u neformalan rep i tako zamaskiramo stvari. Međutim, nekada nas sačeka neodložan sastanak i moramo da budemo na visini zadatka. Zbog toga je dobro da u svojoj torbi uvek imate šampon za suvo pranje kose. Za samo par sekundi rešićete problem masne kose i dobiti savršen volumen i sjaj!

3. Za dobar osećaj i negovan izgled

Zbog užurbanog tempa života noću spavamo sve kraće, a događa se i da ne unesemo potrebnu dnevnu dozu vitamina i minerala u toku dana. Vremenom, ovakav način života se odražava na našu lepotu i na zdravlje. Kako biste imale dovoljno energije za sve dnevne izazove koji su pred vama, u torbi uvek imajte dijetetski suplement koji će obezbediti vašoj koži, kosi i noktima potrebne vitamine i mineralne. Jedan od takvih suplemenata su i Merz Spezial dražeje, koje sadrže jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala, mikroelemenata i ekstrakta proteina soje, zahvaljujući čemu obezbeđuju sve što je neophodno za svežu, zdravu kožu, jaku, sjajnu kosu i lepe, čvrste nokte. Merz Spezial dražeje sadrže specijalno odabrane i pravilno dozirane aktivne supstance da bi potpomogle prirodne, biloške procese našeg organizma. Samo dve dražeje dnevno učiniće da blistate.

4. Parfem

Šta bolje govori o ženskom stilu od parfema? Nijedan outfit nije kompletan bez mirisnih nota koji ga prate, zato uvek kod sebe imajte dobar parfem. On će vašoj pojavi dati poseban pečat, a sigurno će vas po njemu upamtiti. Izbegavajte jake mirise u dnevnoj varijanti, jer mogu proizvesti suprotan efekat. Nepisano je pravilo da parfem treba naneti na unutrašnju stranu ručnog zgloba, iza ušiju i na vrat. Na ovaj način uvek ćete mirisati lepo, a vaš miris će biti svež i postojan tokom celog dana!

5. Dezinfekciono sredstvo za ruke

Pored lepote, neophodno je misliti i na zdravlje. U sezoni virusa i gripa, potrebno je zaštititi se u svakom trenutku. Kada niste u situaciji da temeljno operete ruke, kao prva pomoć može poslužiti gel za dezinfekciju. On vam neće zauzeti puno mesta u torbi, a u svakom trenutku ćete biti zaštićene od bakterija, virusa i gljivica. U apoteci možete naći veliki izbor gelova koji pored dezinfekcije, pružaju i lep miris rukama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online