Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 05.07.2014.
08:00
Vesti A

Lepota bez napora i bola

Ko ne bi poželeo savršenu figuru i nekoliko godina mlađe lice i sve to bez napornih treninga i bolnih zahvata? Nova engleska mašina eksilis, koja se koristi za neinvazivne tretmane zatezanja kože i redukcije masnih naslaga, upravo to obećava. Šta u moru drugih aparata izdvaja ovu toliko hvaljenu mašinu?

Eksilis tretman samo za zdrave
 

Kod većine aparata, neophodno je da se redukuje ishrana, a uvode se i fizičke aktivnosti kako bi rezultati bili optimalni, a kod eksilisa to nije slučaj, jer on ne obećava gubitak kilograma, već centimetara u obimu.


Možete izgubiti tri centimetra, a da ostanete na istoj kilaži. Takođe, kod ostalih mašina je potrebno oko desetak tretmana, a ovaj aparat daje rezultate već posle četvrtog tretmana.  Uz pomoć radiofrekvencije i monopolarnih talasa, može da sredi ono što dijetama i vežbanjem niste uspeli.

Topi salo i zateže kožu

Uz pomoć ovog aparata, mogu da se zategnu delovi tela koji se teško oblikuju vežbanjem, kao što je opušteno tkivo na rukama. Međutim, ova hvaljena mašina se ne koristi samo za gubitak centimetara, već i za zatezanje kože. Aparat obavlja obe funkcije istovremeno, zbog čega pacijenti ne moraju da brinu o višku opuštene kože, koji se često javlja kao posledica gubitka sala.


Ovaj aparat radi dvostruko na topljenju masti i zatezanju kože, ali može se koristiti i samo za podmlađivanje. Talasima koje emituje podstiče stvaranje novog kolagena, neokolagenizaciju, pa bore postaju pliće usled čega lice deluje mlađe, a smanjuju se i fleke na koži. S obzirom na to da koža sama stvara kolagen, bez ikakvih stranih hemijskih supstanci, efekti su dugotrajni.

Eksilis - samo za zdrave

Ipak, ovaj tretman nije za sve. Ljudi koji imaju pejsmejker, metalne implante, ili pate od neuropatije ili neuralgije, nisu kandidati za eksilis, kao ni trudnice.


Iako nije neophodna nikakva promena u ishrani, potrebno je da se pije više tečnosti, čak i do tri litre. Zato oni koji imaju problema sa bubrezima i iz zdravstvenih razloga ne smeju da piju mnogo tečnosti, ne bi trebalo da se opredele za ovu metodu. Što se lica tiče, botoks i hijaluronski fileri nisu problem, ali žene sa trajnim punjenjima na licu, na primer sa zlatnim nitima, takođe ne mogu da se podvrgnu ovim tretmanima.
Kod svih ostalih, negativnih posledica nema, osim blagog crvenila kože koje brzo prolazi. Tretman je bezbolan, a posle njega pacijenti mogu da nastave sa svakodnevnim aktivnostima.

Rezultati - već posle dva meseca

Potrebno je minimum od četiri do šest tretmana, koji se rade na dve nedelje, posle kojih se pravi pauza od dva meseca, a ako je potrebno mogu se nastaviti. Tretman celog lica košta nešto više od 200 evra, a tretiranje jedne regije je oko 30-ak evra. Stručnjaci tvrde da se najbrže vide rezultati na podočnjacima koji izgledaju pliće, pa već posle jedne seanse pacijenti deluju nekoliko godina mlađe.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online