Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 29.07.2013.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Slađana Delibašić: Svakog dana kuvam i vežbam

Slađana Delibašić važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a pored toga što je napravila uspešnu karijeru ona je i odlična domaćica. Poznata je po savršenom telu, a posebno po zategnutim trbušnim mišićima. Za ovu 44-godišnju denserku važi izreka da izgleda kao vino, što starije - to bolje.

Slađana Delibašić

Svakodnevno vežba, kuva i nepogrešivo zna šta prija njenom organizmu, tako da se toga i pridržava.


- Vešto se borim sa godinama. Volim sebe i svoje telo, znam tačno šta mi odgovara. Ne hranim se baš najzdravije, ali sama sebi kuvam. Vežbam redovno, svaki dan. Zbog toga i ne razmišljam o dijetama, liposukciji i ostalim estetskim zahvatima. Ustajem rano i već u sedam sati ujutro sam na nogama. Dan ne započinjem obrokom, već belom kafom. Onda treniram, a doručkujem posle dva sata, iako znam da je doručak najbitniji. Teško mi ujutru hrana padne na želudac pošto ne mogu da treniram punog stomaka. Moj posao nije takav da svakog jutra moram da budem u tačno vreme na svom radnom mestu, pa imam slobodu koju u potpunosti koristim.


Slađa uživa u kuvanju.

- Kuvam svakog dana. Jedem uglavnom piletinu, junetinu, bareno povrće, a ne jedem prasetinu, ni kao dete je nisam volela, nije mi prijala. Dva puta nedeljno kuvam čorbicu, jer je izuzetno zdrava za probavu. Jedino što sama sebi zameram jeste što se prejedem uveče kasno. Ne mogu praznog stomaka da legnem, ali to ne bih

Sportska elegancija


Slađa voli ležerni stil odevanja.
- Kada izađem, oblačim se elegantnije, bilo da su u pitanju crne uske pantalone ili dobre farmerke koje kombinujem sa nekom lepom košuljom. Ne volim da nosim mini suknje, jer se ne osećam prijatno u njima. Haljine volim, ali samo one do kolena. Bitno mi je da imam dobru i kvalitetnu obuću i torbu. Volim da znam šta je moderno, ali biram samo garderobu koja se meni dopada, a ne onu koju diktira neki trend.

nikome savetovala ukoliko ne vežba redovno. Nikako ne treba mešati ugljene hidrate i proteine, a slatkiše i gazirana pića treba izbaciti iz upotrebe. Pri tom, uvek se može pojesti kockica čokolade dnevno, ali nikako cela štangla. Veoma je važno da se unosi tečnost u organizam i to voda ili čajevi. Za izbacivanje tečnosti iz organizma odličan je čaj od majčine dušice, pogotovo pred menstrualni ciklus - kaže Slađana Delibašić, koja će uskoro postati baka.


Danas su mnoge dame pobornice plastične hirurgije, botoksa i drugih metoda za zatezanje lica. Međutim, Slađa nije podlegla trendu.


- Jednom godišnje odem kod kozmetičara i to samo da mi očisti lice. I to kad smatram da mi je neophodno. Nisam od onih žena koje svakodnevno sede po salonima. Retko se šminkam. možda nekad tokom dana stavim samo maskaru, malo rumenila, a puder stavljam samo kada gostujem u nekoj TV emisiji ili kada nastupam. Kod kuće imam đakuzi, koji mi je zlata vredan, pa sama sebi uradim drenažu nogu i nanesem anticelulit kremu. Volim kada žena ima lepu i negovanu kosu. Moj frizer brižljivo vodi računa o mojoj kosi. Bila sam dugo šatirana, ali je to mnogo zahtevno za održavanje, a pored toga blanš veoma šteti kosi. Ipak, nije to moj stil i ne vidim sebe kao plavušu. Žena je seksepilnija i ženstvenija kada ima dugu i negovanu kosu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online