Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.11.2013.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Ilda Šaulić: Osmeh je ukras lica

Ilda Šaulić publiku je osvojila lepim glasom, pesmama, ali i lepotom i prefinjenošću. Uvek je doterana i elegantna sa širokim osmehom na licu.

Ilda Šaulić

Negu smatra ličnom higijenom i misli da svaka žena treba da vodi računa o svom izgledu. Sastavni deo života su joj odlazak kod kozmetičara, na manikir, pedikir, kod frizera.


- Dan počinjem šoljicom kafe i laganim doručkom. Volim da mi jutro protiče mirno, da sve natenane završim i uživam u toj prvoj jutarnjoj kafi. Međutim, u poslednje vreme je to sve ređe jer imam dosta obaveza, pa sve obavim s nogu, jer moram da žurim. Bitno mi je da dobro izgledam, ali mi to svakako nije na prvom mestu. Pre svega bitno mi je da se lepo osećam, da sam zdrava i srećna. Smatram da je nega veoma bitna i doprinosi lepom izgledu, ali po mom mišljenju, osmeh i sjaj u očima sve govore i najlepši su ukras lica, jer lepota dolazi iznutra.


Kada je čovek zadovoljan, to se vidi i na licu, a i obrnuto, ne postoji način da blistaš ako si nesrećan, smatra Ilda.

Cipele kao fetiš


- Eleganciju sam oduvek volela i to je reč kojom bih i opisala svoj stil. Sama se oblačim i nemam stilistu. Kod mene je sve svedeno. Ja sam neko ko voli da se obuče onako kako poželim u tom trenutku. Kako se osećam, tako se i odevam. Nisam neko ko ne prihvata savete. Volim da čujem od bliskih ocenu da li je dobro to što sam obukla ili ne. Ali, opet sam ja ta koja odluči na kraju šta će obući. Cipele su moj fetiš i poslednje pare bih dala za njih.

- Zato se trudim koliko mogu da sačuvam duševni mir i da budem srećna u svakom trenutku. Već godinama o mom licu brigu vodi kozmetičarka Maca, koja sve odradi fantastično. Kod nje obavim i manikir i pedikir, masažu koja mi izuzetno prija. Kad god imam vremena odem na relaks masažu, jer me opusti pošto je moj posao takav da sam često na putu i u kolima. Kod nje uzimam i kreme koje ona specijalno za mene napravi. Dugo vremena sam trošila velike pare na skupocene kreme, losione, tonike, sve dok nisam otišla kod nje. Cena nije pokazatelj da je nešto i kvalitetno, već je bitno da preparat odgovara koži. Stavljam i krastavac na predeo oko očiju i umivam se hladnim zelenim čajem. To je odličan recept za svež izgled lica - kaže Ilda Šaulić.


Poznato je da je pevačica ranije igrala tenis, ali priznaje da ne pamti kada je uzela reket u ruke.


- Nažalost, nemam vremena za tenis. S obzirom na to da mi je kondicija potrebna zbog posla, redovno vežbam. Imam kod kuće i spa centar, a kada sam na putovanju odlazim u velike centre u hotelima u kojima boravim. Nikad nisam bila na dijeti, jer pazim šta jedem.


Ilda mnogo pažnje poklanja i svojoj kosi.


- Farbam kosu i treba mi dodatna nega. Ne feniram se sama, ali kad nemam obaveza, operem sama kosu i vežem je u rep. Svakog meseca je malo skraćujem, da je malo osvežim. Inače, nisam provokativan tip žene, niti neko ko ume da se vlada u seksi garderobi, što ne znači da sam alergična na mini suknju ili dubok dekolte. Granica mora da postoji. Ako je dekolte dubok, suknja bi trebalo da bude malo duža i obrnuto.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online