Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 16.05.2013.
08:00
Telegraf.rs A

Tretmani lepote koji muškarcima idu na živce

Lepota je bolna, reči su mnogih žena koje i dalje ne prestaju da se trude da uvek i u svakom trenutku budu lepe, kako sebi tako i svojim muškarcima. Međutim, neke tretmane bi bilo bolje da izbegavaju, baš zbog svoje jače polovine

Veštački nokti iritiraju mnoge muškarce
 

Muškarci preziru određene tretmane lepote kod žena. Koliko god se pripadnice nežnijeg pola trudile da zadive frajere svojom lepotom, često se dešava da naprave greške.

Koko Šanel je davno rekla da žena uvek treba da bude sređena jer nikada ne zna kada će i gde sresti čoveka svog života. I mi se sa tim apsolutno slažemo, ali neke dame prosto nemaju meru koja je muškarcima jako bitna. Oni obraćaju pažnju na neke detalje, čak i više nego što mislite, a upravo zbog toga treba da budete svesni svih tretmana koji muškarce teraju da pobegnu u troskoku.

Veštački nokti

Posebno oni veliki, špicasti i u boji, sa mašnicama, cirkonima i raznoraznim “Hello Kitty” fazonima. Sve što je prirodno uvek im je lepše,više seksi i privlačnije od veštačkih dodataka od kojih im se naprosto diže kosa na glavi. Ukoliko ste ljubitelj manikira i nege noktiju kod kozmetičara, trudite se da ne preterujete s veštačkim noktima.

Veštačke trepavice

Što su veštačke trepavice duže, to su muškarcima smešnije. Još ukoliko nisu crne već u nekoj drečavoj boji, pogodićete ih pravo u centar. U redu je da eksperimentišete i da se povremeno posvetite promeni svoga izgleda, ali ukoliko bez zalepljenih trepavica ne izlazite iz kuće, nemojte se više čuditi zašto vam nikako ne uspeva da pronađete dečka.

Žene nekada nemaju meru kada je preplanulost u pitanju

Solarijum

Muškarci vole preplanulost, ali pritom ne misle na nijansu reš pečene piletine. Mnoge žene nemaju meru kada je ten u pitanju, što muškarcima svakako ide na živce.

Sjaj za usne

Svaki muškarac voli da ljubi nežna i meka usta. Međutim, ako su ta usta lepljiva i puna šljokica, muškarcima se i ne čine tako primamljiva. Nijedan pripadnik jačeg pola ne uživa u tome, bez obzira na sve.

Crveni ruž

Većini muškaraca crveni ruž na devojkama izgleda jeftino. Naročito ukoliko su ga stavile u kombinaciji sa jako našminkanim očima. Opredelite se ili za jedno ili za drugo. Obe stvari nikako ne idu i predstavljaju jednu od najvećih grešaka u šminkanju, koja muškarcima svakako “upada u oko”.

Šminka na plaži

Ukoliko mislite da je oponašanje meksičkih glumica, koje ni u krevet ni u bazen ne idu bez šminke, zanimljivo, grdno se varate. Muškarci vole prirodne devojke koje se ne stide da pokažu sve ono to imaju, makar na plaži. To je jedino mesto, pored teretane i kreveta, na kom treba vi da budete vi. Manite se šminke i ostalih dodataka.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.05.2013. 13:31
Takvim veštačkim noktima nehoitice možeš sebi oči da iskopaš!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online