Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 18.03.2014.
08:00
cosmopolitan.hr A

Izgled koji pali muškarce

Kako se veza razvija, tako parovi otkrivaju jedno drugom sve više. Pri tom, ne mislimo na osećanja. Uljuljkani vezom, ponekad zaboravite da stavite parfem ili "ubistveni" karmin zamenjujete balzamom za usne. Ponekad dozvolite sebi da zajedno sečete nokte. Ovakva opuštenost je prirodna... ali do određene tačke.

Foto: ilustracija
 

"Zaljubljeni žele da budu otvoreni jedno prema drugom, ali zaboravljaju da su misterija i mala doza distance neophodni za održavanje veze romantičnom“, kaže antropolog Keli Fišer. Naravno, ne sugerišemo vam da spavate sa kompletnom šminkom na licu. Predlažemo vam da izgledate seksi i poželjno, a da pri tom ne otkrivate svaki, i najmanji, detalj vašeg beauty režima. Da biste znale kako da uspostavite pravi balans, sagledajte šta pali, a šta spušta vašeg dragog.


Ulepšavajte se (od glave do pete), ali bez svedoka - Baš kao što ne insistirate na tome da ga gledate dok secka dlačice iz nosa, ni vaš momak ne uživa preterano u sceni vašeg ulepšavanja, posebno ako je u pitanju čišćenje proširenih pora ili oblikovanje obrva. Bolje rešenje je da ceo tretman obavite odjednom, i to - iza zatvorenih vrata kupatila. Na taj način izbeći ćete da se u njegovom mozgu ureže vaša slika kako depilirate prepone ili se borite sa mitiserima. A, kada izađete iz kupatila ružičasti, negovani i sjajni, biće to jedina slika koju će zauvek pamtiti.


Prevelika opuštenost u (ne)šminkanju  - Posle dugačke radne nedelje tokom koje se trudite da izgledate tiptop, vikende obično koristite ne bi li se opustile u svakom pogledu. Sasvim razumljivo, čak i kada je makeup u pitanju. Ali, postoji velika razlika u minimalizmu i nemarnosti. "Parovi utiču jedno na drugo kada je u pitanju izgled. Ukoliko jedno šalje poruku ‘Ne marim za svoj izgled’ to će se odraziti na drugo“, kažu psiholozi. Ali, istina je da i te kako marite kako on izgleda, a isto važi i za njega“. Naravno, ovo ne podrazumeva da bi trebalo da vikendom uz sebe imate omanji kofer pun beauty proizvoda.


Voda je jedino što je vrelo prilikom vašeg zajedničkog tuširanja
- Na početku romanse, tuširanje u paru je zabavno i seksi. Međutim, kako se v eza razvija i meseci prolaze, ono postaje samo idealan način da se uštedi vreme. Zato, ove trenutke ponovo učinite supersenzualnim. Odaberite šampon koji ima stimulišuće sastojke, poput mente ili lavande, i dopustite mu da vam ga blago utrljava u kosu dok mu vi sapunjate telo. Uzmite kupku uniseks nota, poput citrusa ili sandalovine.


Slanje vatrenocrvenog karmina u penziju - Uzbuđenje koje donose jarke usne, jako iscrtane oči, definisane jagodice... se ispralo - i to bukvalno. Velika je verovatnoća da bi vas on rado video ponovo tako našminkanu, najpre zbog toga što ga takav makeup podseća na dane kada ste goreli od strasti i požude. Zato, prilikom zajedničkog večernjeg izlaska, izvucite iz „zaborava“ svu onu šminku koju ste nekada koristili . Koncentrišite se na ključne tačke kako biste uštedeli na vremenu - intenzivirajte izgled usana crvenim karminom od koga se ubrzava puls.


Frizura koja jasno govori da ste "na pauzi" - Da, jeste najjednostavnije podići kosu u nemarni rep ili punđu i tako je nositi ceo dan, ali ovaj stil je savršen uz iznošenu trenerku i široku majicu, za šta možete da kažete sve samo ne da je zavodljivo. Tako, umesto da se nemarno odnosite prema kosi, napravite zavodljiv, niski konjski rep koji ćete vezati sa strane. Za ovu frizuru će vam trebati dva minuta da je napravite.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online