Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 15.05.2013.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Cakana: Kosu perem kišnicom

Za neke žene kažu da stare kao vino i da sa godinama sve bolje izgledaju. Jedna od njih je i pevačica Dragica Radosavljević Cakana (54), koja svojim izgledom uspešno prkosi vremenu. Visoka, tanka, diskretno našminkana, negovana, uvek skladna i u trendu. Za devojačku liniju prevashodno je zaslužna genetika, ali i dugogodišnje bavljenje sportom.

Dragica Radosavljević Cakana

- Ne mogu baš da se pohvalim da zdravo započinjem dan. Čim ustanem popijem kafu i zapalim cigaretu. Za razliku od mojih kolega koji dugo spavaju, ustajem rano. Pored toga što redovno odlazim na kozmetičke tretmane lica, svako jutro stavljam hladne silikone na oči, što je odličan recept protiv podočnjaka. A druga stvar koju sam počela da primenjujem u kućnoj radinosti jeste to da stavljam vazelin na lice. To je odlično za vlažnost kože lica. Kad sam kod kuće tretmane primenjujem uveče. Idem redovno u kozmetički salon, jer kozmetičarke znaju šta sve zahteva moja koža. Međutim, mislim da je dobar san veoma bitan da bi čovek izgledao sveže i odmorno - kaže popularna pevačica.


Cakana ističe da je mlada duhom i puna životne energije.


- Posebnu draž mojim godinama daju moji unuci Uroš, Dunja i Mirko. Svaki slobodan trenutak koristim da budem sa njima. Vreme provedeno sa decom je dragoceno i uz njih se jednostavno podmlađujem. Inače, redovno vežbam pre

Cipele i tašne fetiš


Cakaninom mladalačkom izgledu doprinosi i garderoba.


- Kad sam bila mlađa koristila sam neke tradicionalnije i klasičnije modele, a sad sam, valjda i zbog unučića, i zbog neke nove pozitivne energije, sve češće u garderobi koju kupuju mlade devojke. Osećam se odlično tako odevena. Moj fetiš su cipele i tašne. Uvek gledam da budu kvalitetne, a ne marku. Za cipele mi je najvažnije da su udobne.

odlaska na spavanje i to dva-tri sata, dok ujutru bar sat vremena vežbam na traci i upražnjavam nordijsko trčanje. Imam kod kuće teretanu, tako da mi to olakšava vežbanje i štedi vreme. Vodim računa o ishrani, uzimam riblje ulje koje mi veoma prija, a kad osetim bilo kakav znak slabosti, odmah uzmem neki lek iz tradicionalne medicine. Dosta jedem voće i povrće. Volim jagode, neki put ih se uželim i tokom zime, jednostavno, nema voća koje ne volim. Osim voća i povrća uglavnom jedem piletinu i ribu. Biljke mi ne služe samo kao lek već pre svega kao hrana. U jednom uglu u bašti gajim nanu, bosiljak, ruzmarin, korijander i žalfiju i koristim ih kao začine za jelo. Bosiljak i ruzmarin stavljam na ribu, a nanu u sva jela. Često kupujem u prodavnici zdrave hrane neke mešavine po potrebi. U kuhinji koristim i beli slez i nanu. Kad stigne vreme virusa kuvam čaj od crnog luka sa ljuskom, koji je odličan za podizanje imuniteta. A kad dođe proleće ujutro pravim napitke od jogurta i sezonskog voća. Međutim, za dobar fizički izgled mogu definitivno da zahvalim samo svojoj upornosti. Imam i fotelju za masažu, pa i to pomaže mojim mišićima da budu čvrsti i zategnuti. Ono što je važno jeste to što sam uglavnom nasmejana i vesela, a po prirodi temperamentna. Uvek iskreno ispoljavam svoje emocije i uverena sam da sam zbog tih svojih osobina zdrava kao dren.
Cakana mnogo pažnje posvećuje kosi.


- Svakog drugog-trećeg dana idem kod frizera, jer je mojoj kosi potrebno stalno feniranje, a i nastupi, razna snimanja, gostovanja zahtevaju da uvek imam frizuru. Kad god imam vremena sakupim kišnicu i njome isperem kosu, koja je posle toga sjajna i mekana.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.05.2013. 08:03
U ovo današnje vreme kišnica spada u vrlo čiste i kvalitetne vode...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online