Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 06.04.2013.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Mihić: Lice je ogledalo duše

Glumica, producent i pisac Ivana Mihić može da se pohvali brojnim talentima. Gde god se pojavi pleni lepotom, a kako kaže, osim što mnogo pažnje poklanja nezi tela i lica, isto toliko brine o i duhu.

Ključ lepote je u umerenosti: Ivana Mihić

Voli masaže i duge šetnje, a ključ dobrog izgleda, po njenom mišljenju, leži u umerenosti.


- Nega duha je isto toliko važna kao i nega lica i tela, a dušu negujem knjigama i pozitivnim mislima. Moja profesija glumice zahteva da vodim računa o svom izgledu. Nemam problematičnu kožu. Međutim, na poslu sam često pod jakom šminkom, pa se trudim da dobro očistim lice posle svake predstave ili snimanja i nakon toga obavezno stavim neku dobru hranljivu kremu, odnosno hidriram i hranim kožu. Ono što bih svima preporučila je pantenol krema. To mi je majka savetovala još kad sam

Ricinusovo ulje za kosu


- Kosi poklanjam posebnu pažnju, jer se farbam. Redovno stavljam pakovanja i razne druge maske na kosu, a leti obavezno jednom nedeljno na vlasište utrljavam ricinusovo ulje sa AD kapima. To kosi daje sjaj i sprečava isušivanje.

bila mala i dalje se pridržavam toga, pa svakodnevno stavljam pantenol kremu na lice. Jednom nedeljno parim lice kamilicom. Ako mi se nekad pojavi bubuljica očistim lice benzoil peroksidom, koji je odličan. Međutim, sa njim treba biti oprezan - objašnjava Ivana Mihić.


Smatra da tajni za dobar izgled nema.


- Poštujem ono što se odvajkada zna, formula je jednostavna: čista voda i vazduh, umerena hrana i mnogo kretanja. Osim ružine vodice za umivanje, koristim najkvalitetniju šminku i kreme koje su mi dostupne. Privatno se retko šminkam. Stavim nekad senku, maskaru, sjaj na usne, malo rumenila, i to je sve. Kad god imam slobodnog vremena, idem na plivanje jer mi mnogo znači, ali i na masaže. Inače, dan započinjem i završavam pod tušem.


Ivana kaže da jede kad je gladna i kad stigne.


- Što se tiče načina ishrane, nisam baš za primer. Volim da jedem skoro sve, posebno egzotična, ljuta i začinjena jela, kao i sosove i kremaste kolače. Znam dobro da kuvam. Nemam veliku potrebu za slatkišima, ali kad mi se baš jedu, ne uzdržavam se. Jedem tri puta dnevno, i to pomalo. Raznovrsno se hranim, a svakog jutra pre jela popijem šolju čaja od kamilice i nane. Radije ću popiti čaj nego neki lek. Veoma je važno da čovek ima kvalitetan san, a ja i ležem i ustajem rano.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online