Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.04.2012.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Maja Nikolić: Za moju dušu

Pop pevačica besprekornih glasovnih sposobnosti, Maja Nikolić, zbog profesije kojom se bavi i koja podrazumeva efektan scenski izgled, izbegava van scene dekorativnu kozmetiku i nastoji da kožu lica odmori od teških pudera, senki, rumenila, maskare.

Nikada nisam bila opterećena izgledom: Maja Nikolić

- Fizička lepota je nasledna, uslovljena genima i sitnim kozmetičkim trikovima, ali nikad nisam bila opterećena izgledom. Ono što je važno, jeste da izuzetno mnogo vodim računa o ishrani. Naime, trudim se da se zdravo hranim. Obično doručkujem musli sa nekim jogurtom. Pijem mnogo čajeva i limunadu bez šećera, svaki dan - otkriva sagovornica "Vesti", Maja Nikolić, otkrivajući da uglavnom jede voće, povrće i ribu. Nije ljubitelj mesa, pa ne pati za masnoćama, a kaže da joj ovakav način ishrane pomaže da se oseća dobro.
- Svaka jača hrana opterećuje čovekov organizam. Nisu mi jasni ljudi, koji ne vode računa o svom zdravlju, jer veoma je bitno šta unosimo u organizam. Jedini porok mi je kafa. Moram da je popijem ujutro, kako bih se razbudila. Pored zdrave ishrane godinama treniram kik-boks. Treninzi su naporni i pomažu mi mnogo što se tiče kondicije, koja mi je potrebna za nastupe - priča nestašna Maja, koja nas još savetuje da i mi jednom dođemo na trening, jer je kik-boks, po njenom mišljenju odličan za zatezanje tela.


- Redovno idem i na hidromasažu, koja je savršena terapija, za dušu i telo. Posle nje sam opuštena i fenomenalno se osećam. Naravno, redovno odlazim na manikir i pedikir, jer moj posao zahteva da budem uvek sređena - kaže sagovornica "Vesti", otkrivajući nam još i to da se i ne bavi pevanjem, isto bi vodila računa o izgledu. Kaže još da je zagovornik čestih promena fizičkog izgleda...

Frizurice, parfemi


- Volim da menjam frizure, bila sam crna i plava i smeđa. Zbog čestih eksperimenata malo sam i oštetila kosu, ali moj frizer je to brzo sredio. Oporavio je i sad mi je odlična. Kod frizera idem često, opet zbog posla, jer je kosa pola lepote - priča Maja i objašnjava da i kozmetičara relativno često posećuje.


- Veoma vodim računa o licu, od čišćenja, maske, raznih masaža, pa do svega ostalog što kozmetičarka proceni da treba i da odgovara mom licu. Od 13. godine se profesionalno bavim pevanjem, pa mi je lice često pod šminkom. Iako uvek koristim najkvalitetnije proizvode, najviše volim da sam bez šminke - podseća pevačica, dodajući da ipak, privatno izbegava da se šminka.
 

Danak "teškoj" šminki - čišćenje lica


- Kad završim sa obavezama i dođem kući, a nije ni noć, a ni jutro, ma koliko bila umorna, lice dobro očistim. To ume da potraje, ali je danak "teškoj" šminki i moram da se pridržavam pravila da bih sačuvala ono što imam. Nosim sočiva, pa su mi oči posebno osetljive i zato koristim vodootpornu maks faktor ili klinik maskaru - kaže sagovornica "Vesti", Maja Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online