Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.12.2011.
11:44
Sponzorisani tekst A

Poklanjamo vredne ručne satove

Vesti-Online i BPM Watches daruju, počev od 14. decembra, osam ručnih satova marki Adidas, Fosil, Dizel i Festina. Sve što treba da uradite je da date duhovit odgovor na postavljeno pitanje.

 

Prva dva dobitnika vrednih ručnih satova marke Adidas su Svetlana Stefanović i Miljan Škrivan.

Ove nedelje Vesti-Online i BPM Watches poklanjaju moderne Dizel satove.

U za učešće u nagradnom konkursu kliknite OVDE.

Jedna od najuzbudljivijih modnih priča vezuje se za Dizel. Brend koji ne pravi kompromise, uspeo je svoju filozofiju i neprikosnoven stil da izgradi na baš tom postulatu i pronađe širom sveta verne istomišljenike i sledbenike.

Ponuda odevnih komada i aksesoara za najsmelije i najhrabrije, mlade i one koji se tako osećaju i ponašaju, podrazumeva uvek drugačiji, intrigantno «pomeren», pomalo ekstreman stil i prateću poruku plasiranu kroz šokantne marketinške kampanje. Sve je počelo krajem 70-ih godina prošlog veka sa vizijom koju je imao Renzo Rosso i kolekcijom izuzetno originalno dizajnirog džinsa. Posle širenja istog modnog scenarija i na druge linije, kao i upošljavanja velikog broja mladih kreativaca iz celog sveta, ova imperija, koja promoviše svoje trendove, je potpuno procvetala i uspešan koncept primenila i na lansiranje kolekcije satova i nakita, koja je nastavila da neguje upečatljiv nekonvencionalan modni stav.

Negde između opuštenog sportskog look-a, doze futurizma, retro šmeka i urbanog senzibiliteta krije se jedinstven dizajnerski miks, koji boji posebnošću svaki Dizel komad. Možda je taj utisak i najvidljiviji u kolekciji Dizel satova i nakita. Pomalo grub industrijski šarm prati ove modele izrađene u ultra kvalitetnom nerđajućem čeliku, kao i neočekivano poigravanje sa formama, pa su dobijeni oblici za nas uvek pravo iznenađenje! Dizelova, posebna publika, koja želi da se istakne različitošću spremna je za novitete svake vrste i gladna stalnih uzbuđenja. Ona rado kombinuje njegov osoben metalan nakit , koji karakterišu vrlo zanimljiva rešenja i izuzetni ukrasi sa popularnim ručnim satovima.

Brend nikada ne upada u zamku sivila i prosečnosti, a uplivi jarkih boja razbijaju tamni i neutralni kolorit. Tako u novoj kolekciji je vidljiva jarko žuta i marin plava, ciklama i zelena, koja se ponekad zadržava samo u akcentu, a nekad je rezervisana za narukvice i brojčanike ovih merača vremena. Upadljivi, gabaritom krupni satovi se odlikuju autentičnim dizajnom u svemu, pa i u najsitnijem detalju.

Primena novih materijala, funkcija i inspirativnih zamisli, koje su ostvarive zahvaljujući mogućnostima savremene tehnologije su samo neke od odlika koje modne buntovnike stalno i iznova privlače Dizel stilu.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online