Sreda 21.12.2011.
11:44
Sponzorisani tekst

Poklanjamo vredne ručne satove

 

Prva dva dobitnika vrednih ručnih satova marke Adidas su Svetlana Stefanović i Miljan Škrivan.

Ove nedelje Vesti-Online i BPM Watches poklanjaju moderne Dizel satove.

U za učešće u nagradnom konkursu kliknite OVDE.

Jedna od najuzbudljivijih modnih priča vezuje se za Dizel. Brend koji ne pravi kompromise, uspeo je svoju filozofiju i neprikosnoven stil da izgradi na baš tom postulatu i pronađe širom sveta verne istomišljenike i sledbenike.

Ponuda odevnih komada i aksesoara za najsmelije i najhrabrije, mlade i one koji se tako osećaju i ponašaju, podrazumeva uvek drugačiji, intrigantno «pomeren», pomalo ekstreman stil i prateću poruku plasiranu kroz šokantne marketinške kampanje. Sve je počelo krajem 70-ih godina prošlog veka sa vizijom koju je imao Renzo Rosso i kolekcijom izuzetno originalno dizajnirog džinsa. Posle širenja istog modnog scenarija i na druge linije, kao i upošljavanja velikog broja mladih kreativaca iz celog sveta, ova imperija, koja promoviše svoje trendove, je potpuno procvetala i uspešan koncept primenila i na lansiranje kolekcije satova i nakita, koja je nastavila da neguje upečatljiv nekonvencionalan modni stav.

Negde između opuštenog sportskog look-a, doze futurizma, retro šmeka i urbanog senzibiliteta krije se jedinstven dizajnerski miks, koji boji posebnošću svaki Dizel komad. Možda je taj utisak i najvidljiviji u kolekciji Dizel satova i nakita. Pomalo grub industrijski šarm prati ove modele izrađene u ultra kvalitetnom nerđajućem čeliku, kao i neočekivano poigravanje sa formama, pa su dobijeni oblici za nas uvek pravo iznenađenje! Dizelova, posebna publika, koja želi da se istakne različitošću spremna je za novitete svake vrste i gladna stalnih uzbuđenja. Ona rado kombinuje njegov osoben metalan nakit , koji karakterišu vrlo zanimljiva rešenja i izuzetni ukrasi sa popularnim ručnim satovima.

Brend nikada ne upada u zamku sivila i prosečnosti, a uplivi jarkih boja razbijaju tamni i neutralni kolorit. Tako u novoj kolekciji je vidljiva jarko žuta i marin plava, ciklama i zelena, koja se ponekad zadržava samo u akcentu, a nekad je rezervisana za narukvice i brojčanike ovih merača vremena. Upadljivi, gabaritom krupni satovi se odlikuju autentičnim dizajnom u svemu, pa i u najsitnijem detalju.

Primena novih materijala, funkcija i inspirativnih zamisli, koje su ostvarive zahvaljujući mogućnostima savremene tehnologije su samo neke od odlika koje modne buntovnike stalno i iznova privlače Dizel stilu.

2024 © - Vesti online