Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 28.11.2011.
08:00
T. Božović - Vesti A

Lepotu podstiče vaspitanje

Snažna i jaka, lepa i glamurozna, nežna i brižna, prva je asocijacija koju čovek oseti gledajući glumicu Natašu Ninković, ovogodišnju dobitnicu prestižne nagrade "Raša Plaović" za najveće glumačko dostignuće u pozorišnoj sezoni.

Nagrada je bila dobar povod za "čašicu" ženskog razgovora. Ona je uvek u gužvi i "kratka" s vremenom, ali srdačna i vedra, optimista i spremna da se žrtvuje.


- Sve je stvar vaspitavanja i odrastanja, a ja sam imala sreće. Lepo i mirno detinjstvo u rodnom Trebinju, a uz sve to i veliku ljubav i pažnju roditelja. Ipak, neka pravila su morala da se znaju i poštuju - kaže kroz osmeh sagovornica "Vesti", dodajući da je posle srednje škole došla u Beograd na Fakultet dramskih umetnosti.


- Lepota dolazi iznutra, iz duše, od lepih želja i misli, a roditelji su ti koji decu upućuju u tajne života i to vaspitavanjem. Ta roditeljska priprema za život je presudna za sve; izgled, sreću, zadovoljstvo i humanost. Zato lepotu podstiče kućno vaspitanje, jer zavidljivost ostavlja tragove na licu - kaže Nataša, objašnjavajući kako je i njoj najvažniji zadatak, ali i zadovoljstvo da bude dobra majka blizancima, Luki i Mateji.

Otkriva i to da je sve uloge, male i velike, značajne i one manje značajne, jer po njenom, nema beznačajnih likova, uvek igrala srcem i dušom.


- Istina, nije svaki put jednostavno podmiriti sve dnevne obaveze, ali uspevam da uhvatim koji minut i za sebe. Mada nisam opterećena fizičkim izgledom, ali vodim

Čisto lice - lep ten


- Trudim se da mi lice uvek izgleda sveže, a to postižem redovnim odlaskom na različite masaže, dok klasične kozmetičke tretmane ne praktikujem. Svakih nekoliko dana obavezno stavljam blagotvorne maske, posle kojih je koža osvežena. Dva puta dnevno, ujutru i uveče čistim lice i na njega nanosim različite serume. Što se tiče krema, imam dnevnu i noćnu, a upotrebljavam i neke posebne pomade za predeo oko usana i očiju - otkriva za "Vesti", glumica Nataša Ninković.

računa o sebi. Međutim, cigareta ne mogu da se odreknem - priznaje naša sagovornica kroz smeh, dodajući da je zadovoljna i zato lepa žena.


- Obožavam ribu, voće i povrće, ne jedem masno, ali imam i slabosti, a to su slatkiši. Stres je i u mom životu neizbežan - kaže lepa glumica, dodajući da se ipak najlepše oseća ušuškana u toplinu porodičnog gnezda.


- Jutarnja kafa, internet ili novine su moj ustaljeni ritual tišine. Zato se valjda i plašim prestanka pušenja. Posle toga kreće ludilo. Redovno vežbam uz trenera, dva puta nedeljno, a imam i režim ishrane kojeg se pridržavam, uz manje iskorake - objašnjava glumica, dodajući da izbegava jaku šminku i da u svakodnevnim prilikama koristi samo ten, maskaru i sjaj za usne.


- Volim alternativnu medicinu, posebno homeopatiju. Evo, sad idem na akupunkturu, samo nisam dosledna, stalno pravim neki miks. Ipak, jednog dana ću potpuno da pređem na alternativu. Misli su moćne i prave čuda, ali mi ljudi toga i nismo svesni. Zato uvek treba misliti pozitivno.  

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online