Ponedeljak 28.11.2011.
08:00
T. Božović - Vesti

Lepotu podstiče vaspitanje

Nagrada je bila dobar povod za "čašicu" ženskog razgovora. Ona je uvek u gužvi i "kratka" s vremenom, ali srdačna i vedra, optimista i spremna da se žrtvuje.


- Sve je stvar vaspitavanja i odrastanja, a ja sam imala sreće. Lepo i mirno detinjstvo u rodnom Trebinju, a uz sve to i veliku ljubav i pažnju roditelja. Ipak, neka pravila su morala da se znaju i poštuju - kaže kroz osmeh sagovornica "Vesti", dodajući da je posle srednje škole došla u Beograd na Fakultet dramskih umetnosti.


- Lepota dolazi iznutra, iz duše, od lepih želja i misli, a roditelji su ti koji decu upućuju u tajne života i to vaspitavanjem. Ta roditeljska priprema za život je presudna za sve; izgled, sreću, zadovoljstvo i humanost. Zato lepotu podstiče kućno vaspitanje, jer zavidljivost ostavlja tragove na licu - kaže Nataša, objašnjavajući kako je i njoj najvažniji zadatak, ali i zadovoljstvo da bude dobra majka blizancima, Luki i Mateji.

Otkriva i to da je sve uloge, male i velike, značajne i one manje značajne, jer po njenom, nema beznačajnih likova, uvek igrala srcem i dušom.


- Istina, nije svaki put jednostavno podmiriti sve dnevne obaveze, ali uspevam da uhvatim koji minut i za sebe. Mada nisam opterećena fizičkim izgledom, ali vodim

Čisto lice - lep ten


- Trudim se da mi lice uvek izgleda sveže, a to postižem redovnim odlaskom na različite masaže, dok klasične kozmetičke tretmane ne praktikujem. Svakih nekoliko dana obavezno stavljam blagotvorne maske, posle kojih je koža osvežena. Dva puta dnevno, ujutru i uveče čistim lice i na njega nanosim različite serume. Što se tiče krema, imam dnevnu i noćnu, a upotrebljavam i neke posebne pomade za predeo oko usana i očiju - otkriva za "Vesti", glumica Nataša Ninković.

računa o sebi. Međutim, cigareta ne mogu da se odreknem - priznaje naša sagovornica kroz smeh, dodajući da je zadovoljna i zato lepa žena.


- Obožavam ribu, voće i povrće, ne jedem masno, ali imam i slabosti, a to su slatkiši. Stres je i u mom životu neizbežan - kaže lepa glumica, dodajući da se ipak najlepše oseća ušuškana u toplinu porodičnog gnezda.


- Jutarnja kafa, internet ili novine su moj ustaljeni ritual tišine. Zato se valjda i plašim prestanka pušenja. Posle toga kreće ludilo. Redovno vežbam uz trenera, dva puta nedeljno, a imam i režim ishrane kojeg se pridržavam, uz manje iskorake - objašnjava glumica, dodajući da izbegava jaku šminku i da u svakodnevnim prilikama koristi samo ten, maskaru i sjaj za usne.


- Volim alternativnu medicinu, posebno homeopatiju. Evo, sad idem na akupunkturu, samo nisam dosledna, stalno pravim neki miks. Ipak, jednog dana ću potpuno da pređem na alternativu. Misli su moćne i prave čuda, ali mi ljudi toga i nismo svesni. Zato uvek treba misliti pozitivno.  

2024 © - Vesti online