Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 29.09.2011.
08:00
vecernji.hr A

Žena je najsrećnija kad kupi torbu

Kupovina torbe ženama čini najveće zadovoljstvo! Strast prema torbicama ne može se čak meriti ni s onom prema cipelama, jer torba mora pristajati uz većinu odevnih kombinacija, a najviše se koristi.

Viktorija Bekam je poznata po ljubavi prema torbama
 

Torbica je najbolja prijateljica svake žene! Ovaj zaključak proizašao je iz nedavnog istraživanja portala Saveme4later.com u kojem je učestvovalo 2.000 žena, a u kojem je svaka četvrta žena priznala kako najviše uživa u kupovini upravo torbi.


Ženska zaluđenost cipelama, dijamantima ili kozmetičkim proizvodima nije ni približna onoj torbicama, a pronaći onu savršenu koja će pristajati uz gotovo sve odevne kombinacije pravo je zadovoljstvo.

"Svi već znaju koliko žene vole kupovati, ali je zanimljivo znati kupovina kojih predmeta donosi ženama najveće zadovoljstvo", istakao je Dermot Denehi sa portala Saveme4later.com.

Žene su danas "racionalnije lude" za šopingom

Zanimljivo otkriće je i da impulsivna potrošnja više ne čini zadovoljstvo ženama i da pre svake kupovine ipak dobro razmatraju situaciju. Tako je u studiji čak 81 posto žena priznalo kako su sada opreznije s novcem nego što su bile pre pet godina.

Naravno, odmah iza torbica, najsretnije su kad kupuju cipele, letnje haljine ili traže savršene pantalone, prenosi Dejli mejl. U top-deset proizvoda našla se i kozmetika, za koju su tri četvrtine žena priznale kako su jedva dočekale da isprobaju kozmetičke preparate koje su tek kupile.


Reklama utiče na odabir

Na ženin odabir velik uticaj imaju reklame, a to pokazuje i podatak da gotovo trećina ispitanica izreže iz časopisa željeni predmet kako kasnije ne bi na njega zaboravile.


"Bombarduju nas sa 254 oglasa dnevno i često zaboravljamo gde smo šta videli: savršen poklon za prijatelja, poslednji proizvod iz omiljene kozmetičke linije ili odličnu nedeljnu ponudu supermarketa... Frustrirajuće je propustiti nešto od toga ili zaboraviti", ističe Dermot Denehi.


Viktorija Bekam dala 1,7 miliona evra za torbe

Viktorija Bekam se može pohvaliti neverovatnom kolekcijom torbica u kojoj ima čak 100 torbi Hermès Birkin, a najjeftinija stoji oko 4.600 evra. U kolekciji, na kojoj bi joj svaka žena pozavidela, ima "birkinice" svih boja i veličina, a najskuplja je ona vredna čak 92.000 evra u verziji Silver Himalajan. Procenjuje se da njena kolekcija "birkinica" vredi neverojatnih 1,5 miliona funti (oko 1,7 miliona evra).

Inače, torbica nazvana po popularnoj glumici Džejn Birkin dizajnirana je 1984. godine, a smatra se modnom klasikom za koju na listi čekanja možete biti i do tri godine. Koliko je velika ljubav Viktorije Bekam prema torbicama, pokazuje činjenica da ih i dizajnira.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online