Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 06.02.2011.
08:00
She.hr A

Oslikajte svoje telo

Ukrašavanje tela tetovažama već je dugi niz godina trend koji ne gubi na zanimljivosti. Tetoviranje s vremenom broji sve više poklonika, pa tako i među zvezdama svetske scene. Ako vas zanima što na svojim telima "nose" poznate osobe pogledajte fotografije i pokušajte da zamislite u kakvom su stanju morali da budu kad su napravili takvu trajnu uspomenu na telu.

Anđelina Džoli je poznata po svojim tetovažama
 

Poznata glumica Anđelina Džoli svoje je telo ukrasila sa 11 tetovaža, koliko je, naravno, poznato javnosti.

Među njima su veliki crni krst na kuku, latinski naziv "Ono što me ne ubije, ojača me" (Quod me netrit me destruit), zmaj na levom ramenu iznad kojeg je pre pisalo ime njenog svojevremenog supruga Bili Bob Torntona, što je glumica nakon razvoda laserski uklonila.

Ejmi se ponosi svojom pin-ap tetovažom
 

Popularna i problematična pevačica ima takođe više od nekoliko tetovaža. Iznad srca još uvek ima istetovirano ime Blejk, ime njene bivše fatalne ljubavi Blejka Fildera. Zanimljiva je i pin-ap devojka koju često razgolićena Ejmi ponosno pokazuje na desnom ramenu.

Dejvid Bekam je oslikao svoje predivno telo
 
 

Zgodni fudbaler i muž Viktorije Bekam, veliki je ljubitelj tetovaža. Tetovirao je imena svoje dece, tako da Bruklin piše na donjem delu leđa, Romeo ispod vrata, a Kruz na sredini leđa, iznad koje ima i veliku tetovažu anđela čuvara. Kako Bekam ima lepo razvijeno telo, uspo je na njega da "nakači" i razne kineske znakove, Isusa na putu prema krstu.

Megan Foks ispisuje svoje telo rečima
 

Popularna glumica Megan Foksočigledno voli telo da koristi kao materijal za stihove, tako na bočnom delu između leđa i stomaka ima tetovažu na engleskom jeziku koja kaže: "Jednom je postojala mala devojčica koja nije znala šta je ljubav, dok joj dečak nije slomio srce“. Na unutrašnjoj strani ruke ima sliku Merilin Monro, a na zglobu mesec i zvezdu.

Džoni Dep prednjači u broju tetovaža
 

Džoni Dep, koliko se zna, ima trinaest tetovaža. Među njima su imena ćerke Lili Rouz koje je istetovirano iznad srca, majčino ime Beti Su na bicepsu i sinovo ime Džek s likom vrapca.

Ovo su samo neki ljubitelji tetovaža. Pored njih na primer Rijana, Pink i Lejdi Gaga takođe koriste pisanje i crtanje po telu kao način izražavanja. Pamela Anderson i Robie Vilijams vole velike tetovaže, dok glumice Penelope Kruz i Skarlet Johanson one male i neupadljive.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 21.07.2011. 09:35
nikada mi nije smetalo kad vidim kod nekoga tetovazu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online