Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.06.2012.
08:00
luxlife.rs A

Tražite savršenstvo? Našli smo ga!

Agera R je rezultat beskrajnog Koenigsegg traganja za savršenstvom...

Koenigsegg je jedna od najboljih automobilskih kompanija, za koju se zna da je vrhunski trkač, kada je reč o razvoju premium superautomobila. Ove godine će svi moći da vide još jednu veliku novinu ove kompanije ultimativnih automobila.

Koenigsegg Agera R će svakako biti dobrodošla u svet automobilskih trka, kao i njeni prethodnici. Agera R je potpuno revolucionizovana, ali i dalje u skladu sa poboljšanjima koja su obeležila prethodna vozila proizvedena od strane kompanije Koenigsegg.

Novi model poseduje nove Aircore šuplje karbonske točkove, unapređenu snagu i poboljšanu aerodinamiku.2 Agera R karakterišu najlakši i najjači svetski Hypercar točkovi, razvijeni i proizvedeni od strane kompanije Koenigsegg. Ono što čini ovaj točak zaista jedinstvenim jeste da su žice i centralni deo točkova potpuno šuplji i napravljeni od ugljeničnih vlakana, u jednom komadu, zajedno sa ostatkom točkova. Koenigsegg Aircore Carbon točak je fantastično rešenje za poboljšanje ukupnog učinka. Koenigsegg je zaista ponovo izmislio točak. Agera R ima neverovatnu brzinu od približno 440 km/h.

Najnoviji podaci za Agera R su zaista zadivljujući: 0-300 km/h za 14.53 sekundi i 300-0 km/h za 6.66 sec. Koenigsegg je istinski zastupnik zelenih tehnologija od pojavljivanja biogoriva CCXR tokom 2007. godine. Zbog ove vizije, Agera R radi na biogorivo CCXR, ali funkcioniše i sa zelenim E85 gorivom. Sistem goriva Agera R je unapređen kako bi budućim korisnicima pružio priliku da iskuse 1140 konjskih snaga i maksimalni obrtni momenat od 1200 Nm na E85 ili E100 biogorivo. Vlasnici se takođe mogu odlučiti za normalan benzin zbog flexfuel sistema u automobilu.

Agera R dolazi sa super laganim točkovima od ugljeničnih vlakana, koji omogućavaju vozačima da istovremenu uživaju u vožnji i da ostanu bezbedni u kolima. Ova nova tehnologija razvijena od strane Koenigsegg smanjuje masu vozila do 20 kg i osigurava da vožnja bude sigurna i precizna. Točkovi na Agera R rade u tandemu sa Koenigsegg elektronskom kontrolom stabilnosti, koja se može naći na svakom automobilu Koenigsegg. Agera R je jedini Roadster Hiperautomobil sa odvojivim i sklopivim tvrdim krovom, čime se dobija najbolje od dva sveta. Ovo, u kombinaciji sa 120 litara prtljažnog prostora, zaista kombinuje ekstremne performanse sa svakodnevnom upotrebljivošću.

Agera R je dostupan sa volanom na levoj ili desnoj strani, po želji kupca. Pošto se svi automobili iz Koenigsegg programa proizvode po narudžbini, budući vlasnici Koenigsegg Agera R će moći da izaberu boju unutrašnjosti automobila, kao i eksterijera. Ovo rešenje će dati individualcima automobil koji je personalizovan i napravljen da traje. Nijanse i kombinacije boja su dostupne na sajtu kompanije, da omoguće ljudima da osmisle savršenu kombinaciju svog vrlo posebnog Koenigsegg Agera R...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online