Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.09.2018.
16:16
Vestionline A

Banjalučanka Nađa Miss Earth Bosne i Hercegovine

Proteklog vikenda Banjaluka je bila modni centar Evrope. Naime, u svečanom salonu hotela "Jelena" održano je finalno takmičenje za Miss Earth Bosne i Hercegovine, kao i proglašenje Miss Earth Crne Gore, Miss Earth Hrvatske, Miss Evrope i Miss Dijaspore.

Nikola Tadić
Miss Earth BiH Nađa Pepić

Mnogobrojna publika mogla je da uživa u bogatom modno-muzičkom spektaklu. Svoju novu kolekciju svečanih haljina predstavila je jedna od najboljih modnih dizajnerki u regionu Svjetlana Ceca Vuković iz Tuzle, dok je za muzički deo programa bila zadužena poznata estradna umetnica Verena Cerovina.

Nikola Tadić
Nađa Pepić Miss Earth BiH

Stručni žiri na čelu sa predsednicom, jednom od najboljih svetskih dizajnerki Milicom Tričković iz Srbije, koja je i pobednica najprestižnije Nedelje mode u Parizu, imao je težak zadatak da odluči koje će devojke poneti titule najlepših.

Nikola Tadić
 

Titulu Miss Earth Bosne i Hercegovine ponela je prelepa 18-godišnja Banjalučanka Nađa Pepić. Prva pratilja je Amina Hasanbegović iz Sarajeva, druga pratilja je Magdalena Lubura iz Istočnog Sarajeva i treća pratilja je Sara Dervišević iz Zenice.

Miss fotogeničnosti Bosne i Hercegovine je Blaženka Gvozden iz Banjaluke, dok je titula Miss šarma pripala prelepoj Erni Kubat iz Zenice.

Nikola Tadić
Blaženka Gvozden, Mis fotogeničnosti BiH

Krunu Miss Earth Hrvatske aktuelna Miss Earth Hrvatske, Bonita Kristić predala je novoj Miss Earth Hrvatske Moniki Horvat iz Rijeke, studentkinji šeste godine stomatološkog fakulteta u Sarajevu.

Nova Miss Earth Crne Gore je profesorka engleskog i ruskog jezika i radnica ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, Katarina Secković iz Bijelog Polja.

Nikola Tadić
Katarina Secković Miss Earth Crne Gore, Nađa Pepić Miss Earth BiH, Monika Horvat Miss earth Hrvatske

Pobednice Miss Earth BiH, Miss Earth Hrvatske kao i Miss Earth Crne Gore predstavljaće  svoje zemlje na izboru za Miss Sveta na Filipinima u periodu od 4. oktobra do 3. novembra, kada će biti proglašena nova Miss Sveta. Samo finalno veče prenosiće američka televizija Fox i putem malih ekrana priliku da prati ovaj spektakl imaće više od dve milijarde ljudi.

Nikola Tadić
Misice sa dizajnerkom Milicom Tričković

Miss fotogeničnosti Srbije je Marija Anišić, dok je titula za Miss fotogeničnosti Hrvatske pripala  Emi Štampar.

Titulu najlepše žene Evrope ponela je atraktivna 22-godišnja Žaklina Vučić iz Nikšića, studentkinja  političkih nauka u Novom Sadu.

Uglješa Jotanović
Žaklina Vučić Miss Evrope

A titulu Miss Dijaspore ponela je Vladana Railić iz Beograda.

Nikola Tadić
Vladana Railić Miss dijaspore

Generalni pokrovitelj kompletne manifestacije je specijalistička stomatološka ambulanta dr Stajčić iz Banjaluke.

Vlasnica licence Sara Kalabić čestitala je svim pobednicama, a predstavnicama svojih zemalja, poželevši im  mnogo sreće na izboru za Miss Sveta na Filipinima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online