Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.06.2018.
08:31
S. Đurić - Vesti A

Estrada kao bojno polje

Poslednjih dana svedoci smo novog estradnog rata preko društvenih mreža između repera MC Stojana i bosnaskog muzičara Amara Kodžića, poznatijeg kao Buba Koreli. Sve je počelo tako što je Buba isprozivao novu pesmu MC Stojana, nazvavši ga i seljačinom.

instagram/mc_stojan
MC Stojan

- Stojane. Ne brukaj se, Stojane, seljačino. Muzika za ruralnu sredinu - rekao je Buba.

Nakon ovoga, usledio je Stojanov odgovor.

- Kakve su misli, takav ti je život! Ovo je nažalost klasičan (školski) primer ljudi koji toliko postanu pohlepni da im nije dovoljan svoj, već im smeta uspeh drugih ljudi. Hvala kolega na lepim rečima! Uskoro još hitova - napisao je Stojan.

instagram/bubacorelli
Buba Koreli

Stojan je ovim direktno prebacio Bubi da je bahat, te da ga nije briga za ljude koji nemaju, na šta, bosanski reper, sigurno neće ostati nem.

Svađa dva repera nije retkost na javnoj sceni, jer nije retkost da poznati zarate iz raznih razloga.

Dara Bubamara svojevremeno je rekla da ni sa kim nije u svađi, već je konstantno u otporu prema svima koji je napadaju.

- Makar se zakačila s celim svetom od svojih stavova neću odustati. Na sreću suprotstavila sam se čoveku kog narod ne voli - rekla je tada Dara.Kako stoje stvari napadali su je mnogi. Prvo je kako su mediji pisali zaratila sa Sašom Popovićem.

U međuvremenu, ona je izgladila odnose sa prvim čovekom Granda, kao i sa svojom nekada ljutom protivnicom Jelenom Karleušom, koja joj je bila gost nedavno na koncertu u Areni. Iako su nekada bile dobre prijateljice, Dara Bubamara zamerila je Seki Aleksić što je zakazala koncert samo nedelju dana pre nje u Areni, tako da je, kako su mediji pisali, puklo prijateljstvo dve pevačice.

A. Čukić

Sukob zbog žene

Pevači Aca Lukas i Željko Šašić u svađi su zbog žene. Do problema je došlo kada se Lukas oženio Šašićevom bivšom suprugom Sonjom, iako su se njih dvoje razveli nekoliko godina ranije.
- On je sve dobio od mene. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je na kraju uzeo moju ženu. Mi smo kao klinci radili zajedno i družili smo se. Ja sam ga podržavao i bio sam mu iskren kolega - rekao je jednom prilikom Šašić.

Ceo region brujao je o fizičkom sukobu Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, pevača Bijelog dugmeta, na dočeku 2018. u Budvi. Njih dvojica su se, kako su pisali mediji, sukobili u bekstejdžu jer je, kako se navodi, Alen pevao Tifine pesme. Goran Bregović nije želeo da se meša u njihov sukob. Alen je odlučio da demantuje te navode, i to vrlo kratko.

- Nema od toga ništa. Sve je to šuplja priča. Ne želim da komentarišem. To su gluposti. Poslovno smo u dobrim odnosima, privatno nismo - rekao je tada Alen za medije.
Međutim, svedoci su tvrdili suprotno.

Vesti
Mile Kitić

Palo pomirenje

Posle deset godina, koliko su bili u svađi, nedavno su se pomirili Dragana Mirković i Mile Kitić.
- Sve nas iz Južnog vetra vezuje mnogo lepih uspomena, veliko i iskreno prijateljstvo, a to je mnogo jače od svega što se desilo u međuvremenu. Nažalost, povod našeg viđanja je bio mnogo tužan, a što se Mileta i mene tiče, sigurna sam da bi uspostavili komunikaciju i mnogo ranije da smo imali prilike da se sretnemo - kaže ovim povodom Dragana.

Da podsetimo, oni godinama nisu pričali jer se Dragana Mirković, kako su pisali mediji, nije pojavila na koncertu Mileta Kitića u Areni. Mediji su tada preneli da je ona rekla kako je uredno primila poziv da dođe sa svojim suprugom, ali ne kao gost koncerta na bini, već u VIP loži, dok ju je Kitić predstavljao kao nekoga ko će mu se pridružiti na sceni.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online