Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.06.2017.
10:55
blic.rs A

Evo šta Željko Šašić kaže o Sonjinoj aferi sa Jarićem

Željko Šašić bio je prvi suprug Sonje Vuksanović, kojeg je ostavila zbog Ace Lukasa. Od tada Aca i Željko nisu u dobrim odnosima, a Sonja je sada prevarila Lukasa sa Markom Jarićem.

Z. K. Munja
Njega je Sonja ostavila zbog Lukasa: Željko Šašić

O ovoj aferi Sonjin bivši suprug imao je štošta da kaže. Na pitanje kako komentariše ljubavni trougao Lukas - Sonja - Jarić, Željko je rekao:

- Koga to interesuje sad, šta? Ima li neki anonimus sa kojim je prevarila Lukasa? To saznajte, to će biti interesantnije. Ovo je španska serija, a meni je to baš zabavno - rekao je Šašić, a onda nastavio:

- A što sad mi moramo da znamo da je ona njega prevarila sa Markom Jarićem? Marko je malo "maznuo" starku, a ova starka je skrenula pažnju Lukasu da se uozbilji, a Lukas je opet shvatio da voli ženu svoju i je l' to ta priča? Koga boli uvo u ovom nemoralu, u kojem mi živimo, ko je pošten a ko nije pošten.

Kada smo skrenuli pažnju Šašiću da se istorija ponavlja, budući i da je on prevaren i ostavljen, Željko se nasmejao:

- Ja ne znam da l' će da se razvede od Lukasa i da li će se udati za Jarića. Mislim da Jarić nije u fazonu da se ženi. U stvari, ne znam. Stvarno ne znam šta mu je radila. Ako je uspela da ga zavede, svaka joj čast. Možda je uz mene štošta naučila, vidim da joj te stvari dobro idu. Bio sam dobar učitelj. Šta je Sonja sad? Neka majka, starleta, stilistkinja, zavodnica, ljubavnica. Koja je sad to nova vrsta socijalnih ženskih pojava? Profesionala udavačica? Ne znam koja je ovo nova vrsta žene... - zaključio je Šašić za bivšu suprugu.

Novinari su pitali Željka zašto Sonja nije prevarila Lukasa sa nekim slabijeg imovinskog stanja, nego baš sa milionerom, a evo šta on kaže:

- Ma kakvi siromasi, nije ona za to... Mada ne verujem da će se o Jarića baš ovajditi. Možda se tu zaje**ala mala.

Šašić ne isključuje mogućnost da ovo nije jedini Sonjin izlet.

- Ne znam da li ga je varala pre, svašta sam čuo ali ne mogu da komentarišem.

A na pitanje da nije malo čudno posle Adrijane Lime, koja je jedna od najlepših žena na svetu, biti sa Sonjom Vuksanović, Šašić znalački tvrdi:

- Da ti kažem, imaš ti žena koje su privlačne. Ne mora sve da bude u idealnoj figuri. Ne znam ja kako je Jarić doživeo Sonju a kako Limu. Ne mislim da je nisko pao, možda nije imao iskustva sa takvim ženama kao što je Sonja. Znaš kakve su manekenke, sve su ravne, a Sonja ima strašne atribute... - rekao je Željko.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online