Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.01.2018.
22:49
Vestionline A

Brat Kevina Spejsija šokirao sve: On je patološki lažov, imao je jeziv odnos sa majkom

Holivud ne prestaje da se "trese" zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, a tek što se spustila prašina nakon što je Kevin Spejsi označen kao napasnik, njegov stariji brat u šokantnoj knjizi otkriva da je on zapravo još gori od njihovog "naci oca silovatelja", optuživši ga i da je takođe imao "jezivi" odnos sa majkom.

EPA/PETE MAROVICH / POOL
Kevin Spejsi

Fovler je za Sun otkrio kako je umalo ubio njihovog nasilnog oca, kojeg oslovljava sa "kreatura" zbog nehumanog ponašanja, pošto ga je silovao više od 50 puta do njegove 14 godine.

Rendi je objavio knjigu u kojoj otkriva kroz šta je sve prolazio u adolescenciji, i to samo nekoliko nedelja nakon što je oskarovac Spejsi u javnosti morao da se suoči sa navodima da je napastvovao mnoge muškarce, među kojima je bilo i tinejdžera.

Kevin - kralj na svom tronu

Prvi intervju od kada je knjiga izašla Rendi je dao britanskom "Sanu" i otkrio da se Kevin prijavio u kliniku za odvikavanje od seksa i rekao da je verovatno pogrešio "zgradu, jer je njegov problem mnogo ozbiljniji od toga".

- Kevin je bio kao kralj na svom tronu, ali su ga onda ovi navodi potpuno zbacili s njega zbog toga što je iskorišćavao ljude koristeći svoj novac i moć. Tokom celog svog života mislio sam da sam uspeo da zaštitim Kevina od našeg oca, Kreature. Ali ispostavilo se da je on još gori od njega, jer ima toliko novca i moći s kojim je stekao uticaj - rekao je Rendi (62).

U knjizi "Trenutak u vremenu" prva poglavlja se odnose na Kevina i "seciraju ga do srži", ali Rendi navodi da je sve što je napisao istina.

- Ovo je kako zlostavljanje dece utiče na ljude i ako se Kevinu ne sviđa, šta da radim - rekao je Rendi koji je u knjizi dokumentovao godine i godine zlostavljanja od strane oca rasiste, koji se divio nacistima.

Rendi je opisao kako ga je otac Tomas Fovler tukao, bičevao i emocionalno zlostavljao od šeste godine kada je i počelo seksualno zlostavljanje sve do njege 14 godine.

- Gurnuo bi me na zid i iživljavao se na meni. Moja majka bi lupala na vrata i vikala "šta se to tamo dešava", a on bi držao ruku preko mojih usta, govoreći mi da ćutim, pa bi ona odlazila kada me više ne bi čula - objasnio je Rendi i dodao da bi se to dešavalo dva do tri puta nedeljno.

Kaže da je oduvek mislio da se Kevinu to nije dešavalo, jer on jednostano o tome nije ni pričao.

Prelomna tačka u njegovom životu i najdramatičniji događaj koji je opisan u knjizi Rendiju se desio na leto 1968. godine kada je za malo ubio pištoljem svog oca kada je imao samo 14 godina.

- U jednom trenutku našao sam se na spratu kuće i čuo sam Kreaturu kako više. Do tada sam već više od 50 puta bio silovan. Pobegao sam u sobu svog oca, sakrio se u ormar u kojem sam našao nemački pištolj, napunio ga. Čuo sam ga kako se penje na sprat. Obišao je sve sobe i konačno došao u svoju, ali ormar nije otvarao. Da jeste, ja bih ga upucao - napisao je Rendi.

"Mamin sinčić"

Rendi je u knjizi brutalno iskren, a svog brata Kevina je nazvao "patološkim lažovom", jer je ukrao njegov identitet. Naime, Rendi je otkrio da je Kevin u intervjuima pričao anegdote za koje je tvrdio da su se njemu desile, a zapravo su se desile njegovom bratu.

Navodi i da je Kevin imao jeziv odnos s majkom, da je bio pravi "mamin sinčić", često ljubomoran i odnosio se prema njoj više kao ljubavnik nego sin.

Koautor knjige Boni Soto je rekla da je Rendi knjigom želeo da pomogne svim akoji su prošli kroz slično iskustvo da nađu snagu ako nisu do sada, da suoče svoje zlostavljače sa posledicama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online