Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.11.2017.
13:38
Vestionline A

Gramatik u Beogradu, podrška Gramophonedzie Live Experience

Jedan od najcenjenijih producenata današnjice, Gramatik, prvi put će nastupiti pred beogradskom publikom u četvrtak, 23. novembra u Belexpocentru. Ovom nesvakidašnjem koncertnom nastupu pridružiće se i domaći funky/jazz sastav Gramophonedzie Live Experience.

Promo (Blender)
Gramatik

Slovenački muzičar, sa prebivalištem u Njujorku, nalazi se na dvomesečnoj evropskoj turneji “RE: COIL Tour LIVE”, u toku koje je predstavio novi EP "Re: Coil Part I", koji sadrži šest numera, uključujući i prethodno izdate singlove "Recovery" sa Erik Krasnom, "Voyager Twins" sa Galaktik Marvelom i "Aymo" sa Balkan Bumpom i Talib Kvelijem. Pored već objavljenih pesama EP sadrži i nove numere "Future Crypto" sa Branksom, "Goldilocks Enigma" sa Anomaliem i "Halcyon". Ovaj EP predstavlja Gramatikov karakterističan stil: duboke bas linije, gitaru i prepoznatljiv dizajn zvuka, dok istovremeno istražuje i neke nove uticaje.

Pod uticajem hip hopa i različitih žanrova elektronske muzike, Gramatik je izgradio stil koji ga je izdvojio na muzičkoj sceni i doneo mu svetsku popularnost, kao i nominaciju za evropsku MTV nagradu. Od 2008. godine, kada se zbog potpisivanja ugovora sa američkom izdavačkom kućom preselio u Njujork, izdao je devet studijskih albuma, četiri EP-ja, veliki broj singlova i remiksa. U 2013. godini je osnovao sopstvenu izdavačku kuću "Lowtemp Recordings", koja sarađuje sa umetnicima iz celog sveta. Njegovi najznačajniji radovi su albumi "The Age of Reason" (2014) i "Epigram" (2016). Publici u Srbiji prvi put se predstavio na prošlogodišnjem nastupu na Main Stage-u EXIT Festivala.

Devetočlani bend Gramophonedzie Live Experience, nastao 2014. godine, okuplja neke od najboljih muzičara iz Srbije. Pored DJ-a i vokala, zastupljeni su instrumenti: bubanj, gitara, saksofon, klavijature i perkusije. Kako bi stvorili jedinstveno muzičko iskustvo, prave fuziju elektronske i žive muzike i samim tim ruše muzičke barijere. Te večeri, ovaj sastav izvešće svoje najpoznatije pesme, kao što su: "Why Don't You", "Feels Like Love", "Bitches Know", "Street Lady", "No Sugar". Pored hitova, publika će imati priliku da čuje i pesme koje će se naći na novom albumu. 

Karte za beogradski nastup Gramatika, u produkciji "Blendera", nalaze se u prodaji na svim prodajnim mestima "Eventima", kao i putem prodajne mreže "Gigstixa", po ceni od 1790 dinara za parter i 2290 dinara za VIP. 

Fb event: www.facebook.com/events/1412177025568727

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online