Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 05.10.2017.
00:55
Vesti A

Zbogom, lavice

Posle tri godine borbe sa kancerom u Bihaću je u 41. godini preminula pevačica Azra Kolaković poznatija kao Dona Ares. Iako se hrabro borila do poslednjeg daha, njen organizam iscrpljen bolešću nije izdržao. Vest o njenoj smrti rastužila je njene kolege na estradi koji su verovali da će hrabra pevačica uspeti da se izbori sa bolešću.

instagram.com/donnaares
Izgubila životnu bitku: Dona Ares

- Bog uzima najbolje, tako je uvek bilo... Borila se kao lavica, pretužno je što je posle toliko dobijenih bitaka izgubila rat. Zbogom, najdraža moja. Bila je izuzetna čast poznavati te - poručio je Saša Matić.

- Mnogo me je pogodila ova vest. Poznavao sam je odlično, mislio sam da će se izboriti, bila je sjajna pevačica i divna žena. Tuga - rekao je Aca Lukas. Jelena Karleuša ne krije emocije i priznaje da plače za Donom.

Krah braka

Njen brak sa producentom Džavidom Ljubovcijem godinama je važio za jedan od najstabilnijih na estradi. A onda je Dona u avgustu na društvenim mrežama objavila da se razvodi.
- Gotovo je i nije mi žao. Gde nema poverenja, tu nema ničega. Nikada. Zbogom, hej, hej... zbogom - napisala je Dona na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj je precrtala supruga.

- Borila se kao lav, bila sam sigurna da će uspeti. Mnogo smo pričale, trudila sam se da joj podignem raspoloženje kada posustane, da ne priznaje - ne mogu. Nije se predavala... Ostavila je veliki trag, ostale su njene divne pesme i za to je vredelo živeti - kazala je Karleuša. I vlasnica Granda ističe da će Donu pamtiti po pesmama.

- Svi smo zatečeni njenim preranim odlaskom. Njena borba za život je bila nadljudska. Pamtićemo je kao divnu osobu, dobrog pevača i saradnika. Želim joj večni mir i slavu - rekla je Lepa Brena.

- Ogromna tuga zbog jednog mladog života. Nikada neću zaboraviti kada sam je prvi put čuo da svira klavir, bio je to nestvaran zvuk. Nedavno sam bio u Bihaću, hteo sam da je posetim, ali nisam mogao... Rekli su mi da nije dobro - priča Dejan Matić.

Mnogi ističu da je Dona bila najhrabrija žena koju su upoznali. Osmehom se borila protiv svih teškoća, a na društvene mreže je kačila fotografije čak i iz bolnice.

- Posle svake dobijene bitke ja se narugam bolesti i nabacim osmeh. Idem dalje... Lovim dane, mesece i, hvala Bogu, godine što želim svim ljudima koji se bore sa rakom, nevidljivom bolešću i otrovima - napisala je Dona na društvenim mrežama. Na žalost, bolest je bila jača.

Izuzetan talenat

Dona Ares rođena je 1. januara. 1977. u Bihaću. Njena majka držala je časove klavira, dok je njen otac nekada bio rok gitarista. Još kao dete zaljubila se u klavir i muziku, i sa 16 godina komponovala je svoju prvu pesmu. Završila je muzičku školu, ali je studirala i engleski jezik. Prvi javni nastup pod imenom Dona Ares imala je 1997. godine na Dori, izboru za hrvatskog predstavnika na Evrosongu. Iste godine sa pesmom "Kazna" nastupila je na festivalu u Bihaću što je vinulo u zvezde. Iako je važila za jednu od najpoznatijih bosanskih pevačica u Srbiji se za nju nije znalo sve do 2005. kada je njen hit " To mi nije trebalo" otpevao Dženan Lončarević. Ispostavilo se da to nije njegova, već Donina pesma i svi su želeli da upoznaju ženu koja je napisala ovaj hit. Usledili su brojni uspesi, duet sa Halidom Bešlićem, ali njenu sjajnu muzičku karijeru prekinula je bolest 2014. godine.

 

Subota 07.10.2017. 19:22
Pratila sam njenu borbu i iskreno se nadala da će izaći iz te borbe kao pobjednica....ali.... Hvala joj za sve one divne pjesme i neka odmori svoju napaćenu dušu i ranjeno srce.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online