Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.08.2017.
21:30
S. Đurić - Vesti A

Estrada u kandžama kokaina

Pevač Marko Bulat ponovo se, po drugi put za godinu dana, našao u centru skandala zbog droge. On i njegova supruga Marija, navodno su, privedeni u policijsku stanicu u Baru, jer je u torbici njegove žene pronađena manja količina kokaina. On ponovo sve to oštro demantuje i tvrdi da nikad u životu nije probao drogu.

N. Đurović
Nije istina: Marko i Marija Bulat

- Istina je da je bila racija u lokalu u kome je trebalo da pevam. Upali su pripadnici interventne policije i izbacili sve iz lokala. Ja nisam imao ličnu kartu, pa smo otišli do mojih kola gde su pretresli i mene i auto. Nije istina da su našli bilo kakvu drogu. Nikad u životu nisam koristio drogu. Mogu da idem da se testiram i ako se pokaže da sam čist, oni meni neka daju 500 evra.

A ako se dokaže da sam koristio bilo kakvu drogu ja ću njima dati 10.000 evra - rekao je Bulat za beogradske medije.

Nije tajna da mnogi na estradi koriste ili su koristili narkotike. Aca Lukas nikada nije krio da je imao probleme sa drogama, ali je sada, kako tvrdi, čist.

Reč stručnjaka

Nakon nove afere Marka Bulata i njegove supruge oglasili su se i psiholozi.
- Bez obzira da li je u pitanju nameštaljka ili ne, čitava atmosfera utiče na dete. Ne treba biti neki veliki stručnjak pa da čovek kaže da tu nešto jeste problematično. Kada se čovek nađe u takvoj situaciji, a ima malu bebu tu stvarno nešto nije u redu. U tom smislu potrebna je pomoć, a ne zloupotreba njihovog problema - rekla je psiholog Aleksandra Janković za beogradske medije. Marija Bulat ima devetogodišnju ćerkicu iz prvog braka, dok sa Markom ima osmomesečnu ćerkicu Doroteu.

Čuvena je izjava Džeja Ramadanovskog "ako je kokain droga, onda sam ja narkoman!"

- Smem da se zakunem da ne postoji pevač koji nije probao drogu. Pazi, ja sam odrastao na asfaltu sve i da sam hteo takve stvari nisam mogao da izbegnem. Ali, ta priča oko droge sve je prenapumpano. Pa bre, to mnogo košta. Ko to sebi može da dozvoli svaki dan, osim nekih belosvetskih milionera - rekao je jednom prilikom Džej.

Dramsku spisateljicu Biljanu Srbljanović policija je uhapsila dok je kupovala drogu od jednog dilera. Ona je tada priznala da je nekoliko puta naručivala "belo". Nagodila se sa tužilaštvom, pa je umesto krivičnog gonjenja platila oko 1.600 evra u humanitarne svrhe.

Mladen Vojičić Tifa imao je ozbiljne probleme sa narkoticima, a izvukao se zahvaljujući Davorinu Popoviću.

- Kada je bila aktuelna ta moja afera sa drogama sreo sam Davorina. Puko mi je šamarčinu i rekao:"Ostavi se tih droga i alkohola". I jesam - pričao je mnogo godina kasnije Tifa.

Noću peva, danju slika

Marko Bulat jedan je od retkih pevača na estradi koji nije bio sklon aferama. Pevačku karijeru je započeo 1996. godine na splavu "Lukas" gde je nasledio Acu Lukasa. Uvek je važio za finog i kulturnog momka koji se nije uklapao u estradne šablone. Pored muzike, umetnost je njegova velika strast, pa je završio Akademiju za umetnost i konzervaciju Srpske pravoslavne crkve u Beogradu. U sklopu studija diplomski rad mu je 2012. godine bio ikonopisanje pravoslavne crkve Vaznesenja Gospodnjeg u Krupnju.
- Trudim se da izbalansiram slikanje i pevanje. Noću pevam, a preko dana slikam ikone - rekao je jednom prilikom Bulat. Njegovo ime našlo se na stranicama tabloida nakon što se oženio po drugi put. Inače, njegova supruga Marija je nekada radila u policiji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online