Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.09.2016.
08:30
D. Petrović - Vesti A

Estrada navučena na "belo"

Nije tajna da je estrada leglo poroka i da mnogi pevači posežu za raznim stimulativnim sredstvima kao što su droge. Međutim, vest da je uhapšena Marija Nikolić, supruga pevača Marka Bulata, mnoge je ostavila bez reči. Još kada je u policiji, kako pišu beogradski mediji, priznala da je dva grama kokaina kupila za supruga i sebe, mnogi su rekli: "Pa, zar i ti, sine Marko!" Bulat je poznat kao izuzetno povučen čovek, posvećen muzici i slikanju ikona.

A. Čukić
Svi znaju bolje od mene: Marko Bulat sa ženom Marijom

Diplomirao je na Akademiji srpske pravoslavne crkve na odseku za ikonopisanje, spremao se da oslika crkvu, a onda bum - i on koristi drogu, ako je verovati pisanju medija.

- Najbolje je da pitate one prve koji su objavili tu informaciju. I uvek treba pitati te prve jer očigledno da oni znaju više i bolje od ostalih, pa i od mene samog - bilo je jedino što je rekao Bulat nakon svega.

N. Đurović
Čuj, ja narkoman: Bogoljub Mitić Đoša

On je samo poslednji u nizu poznatih ličnosti koje su se našle u centru kokainske afere.

Pre četiri meseca glumac Bogoljub Mitić Đoša našao se u centru skandala sa narkoticima, koji mu je, kako kaže, pomerio tlo pod nogama.

- Bilo je smešno dok majka nije počela da mi plače i završila u bolnici. Onda mi više ništa nije bilo smešno. Da li vam ja ličim na narkomana? Meni žena radi u miliciji, gde ja da budem diler i narkoman - rekao je tada Đoša, koji je zbog ove afere imao ozbiljnih problema i ostao je bez pojedinih angažmana.

U isto vreme na tapetu se našla i Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, koja je navodno Đoši prodala kokain. Svoju umešanost u celu priču dočekala je sa suzama.

- Ja sam Đošu videla poslednji put pre desetak godina, a da imam neke veze s tim, sigurno bih bila pozvana u policiju - rekla je Bebi Dol, a njenu priču potvrdio je i glumac.

Pakao za Nikolu

Pre nešto više od godinu dana na antidoping testu je pao vaterpolista Nikola Rađen, a ispostavilo se da je bio pozitivan na kokain. Život trofejnog sportiste i vaterpolo asa pretvorio se u pakao, suspendovan je iz bazena na četiri godine, ali mu je kazna kasnije smanjena. U otvorenom pismu koje je uputio javnosti Rađen je priznao da je "napravio grešku koju će ispraviti i da prihvata odgovornost i sve konsekvence koje slede".

- Ma ženu su bezvezno optužili. Ja sam Bebi Dol prvi put u životu video pre 15 godina na nekom festivalu u Zrenjaninu. Posle toga sam je sreo još jednom u emisiji kod Lee Kiš i to je sve što znam o njoj - rekao je Đoša.

Pre dve godine na spisku jednog uhapšenog dilera našla su se imena Dragana Kojića Kebe i Mileta Kitića. Podigla se velika medijska prašina, a Keba je upitao - je l' to neka skrivena kamera?

- Ne igrajte se s tim! Savest mi je čista, nikad u životu nikakva droga nije postojala u mom telu. To je čista ortodoksna laž - rekao je tada Keba i dodao da je moguće da postoji još neko sa istim imenom i prezimenom kao što je njegovo.

Džej Ramadanovski često je prozivan da koristi kokain, i na kraju je iskreno, kako samo on ume, i priznao da je svojevremeno probao kokain.

- Odrasti na asfaltu, a ne probati drogu bilo je nemoguće i ne znam ko to nije probao. Ne volim sintetiku, heroin nikad nisam uzeo, a trava mi se ne dopada - rekao je jednom prilikom u napadu iskrenosti Džej za beogradske medije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online