Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 11.08.2017.
23:23
hellomagazin.rs, Vestionline A

Al Paćino: Ne žalim ni zbog čega, sve što radite je deo vas

Al Paćino, zvezda filmova "Kum", "Insajder", "88 minuta", "Miris" i mnogih , u intervju za "Talks" pričao je o teretu slave, problemima u svetu glume i zašto za sebe ne govori da je umetnik.

EPA/Will Oliver
Poznati američki glumac: Al Paćino

Na pitanje kako se nosi sa svojim dostignućima i teretom slave, popularni glumac kaže da ne zna.

-Ne mislim o tome na taj način.Mislite o ulogama koje igrate, o slikama koje pravite.Zamislite jednog glumca koji kaže: "Više ne želim to da radim zato što ne mogu bolje od prošlog filma koji sam uradio. Mogu i sad da odustanem".Mi to zovemo odmor na lovorikama i to ne želim da uradim - rekao je Al Paćino. 

Iz nekog razloga, kako kaže, uvek se vraća i radi stvari i dalje.

- Prikazujem nešto što osećam na način da vežbam svoj talenat i komuniciram kroz ulogu ljudskog bića.Kao što je Šekspir rekao da je cilj glume da bude ogledalo prirode.Uradiću to i neću koristiti reč penzija zato što zvuči čudno kad za umetnika kažu "penzioner" - objašnjava glumac.

Pre prvog dela filma “Kum” niko nije želeo da radi s njim sem Fransisa Forda Kopole.

- On me je želeo i ja to nisam razumeo. Iz studija me nisu hteli, nisu me znali. Gledaš na rizik koji preuzimaš kao na izazov, a činjenica je da padneš, ustaneš i ideš dalje.

Dobitnik je brojnih nagrada za filmska ostvarenja, od Emija, preko Zlatnog globusa do Oskara za najbolju glavnu ulogu u filmu " Miris žene" iz 1992. godine.

- Kad ovo radite dovoljno dugo, želite da zadržite sebe otvorenim i pristupačnim.Breht je govorio o velikoj ulozi koju je pisao, u mlađim godinama, takođe. U 22. godini napisao je "U džungli gradova" i jedan od njegovih junaka kaže: "Ljudska koža je previše tanka za ovaj svet'" - priča zvezda filma "Kum".

Al Paćino, koji je tumačio ulogu Majkla u kultnom filmu "Kum", otkrio je da je njegov deda po majci sa Sicilije i da je zbog toga dobio ulogu poznatog mafijaša.

Ne žali što je u bilo kom filmu pomerao granice van svojih mogućnosti.

- Ne žalim ni zbog čega. Osećam da sam radio stvari koje bi se mogle nazvati greškama.Ali sve što radite je deo vas. I dobijete nešto od toga. Mislim da ideja ili iskustvo da budete u tim situacijama i na tim mestima, mnogo su više od sećanja,zbog toga ne žalim.Za "Ratove zvezda" kaže da su bili njegova prva velika greška.

Na pitanje da li uživa u svom ciklusu života kaže da, kad mislite o tome, to je kao da je čaša do pola prazna ili do pola puna. Ima dana kad zaista uživam. Ali i dana kad ne uživa baš.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Ženi se Džoni Dep
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online