Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.02.2017.
18:01
D. Petrović - Vesti A

Siniša napravio pola tima

Vest da Novak Đoković očekuje drugo dete i da posle sina Stefana priželjkuje ćerkicu, i dalje top tema u domaćim i svetskim medijima. Najbolji srpski teniser više puta je isticao da želi veliku porodicu, a kako je mlad ima vremena da stane rame uz rame sa brojnim srpskim sportistima koji imaju po troje i više dece.

M. Todorović
Brojni naslednici: Arijana i Siniša Mihajlović sa decom

Bivši as Intera, a danas šef stručnog štaba Torina, Siniša Mihajlović ima šestoro dece. U braku sa Italijankom Arijanom dobio je petoro naslednika - Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i najmlađeg Nikolasa. On ima i vanbračnog sina Marka iz veze pre nego što se oženio sa Arijanom.

- Prva ćerka zove se Viktorija po mojoj mami. Miroslav je dobio ime po mom kumu Miroslavu Tanjgi, koji je svom sinu dao moje ime, a Nikolas je bio kompromis. Moja slava Sveti Nikola, a ono s na kraju je italijanski dodatak - rekao je jednom prilikom Siniša.

Odmah za petama mu je kolega po lopti Mateja Kežman. On ima četvoro dece. Sa bivšom suprugom Emilijom izrodio je Aleksandru, Lazara i Jakova, dok mu je bivša partnerka Marija Perković rodila sina Filimona. Veliku porodicu ima i nekadašnji košarkaški as Milan Gurović. On i supruga Tanja imaju četvoro dece. Milan je kao svog prihvatio i Tanjinog sina iz prvog braka Dušana, a zatim su dobili Milicu, Vukmana i Dimitrija.

M. Todorović
Svuda zajedno: Ana i Vlade Divac sa decom

- Želeo sam najmanje troje dece, i nikad mi nije bilo važno da li će biti dečak ili devojčica. Rođenje svakog deteta sam veoma emotivno doživljavao - ispričao je Gurović u jednom intervjuu.

Njegov kolega sa parketa Vlade Divac ima troje dece, i to dvoje biološke Luku i Mateju, kao i usvojenu ćerku Petru koju on i njegova supruga Ana ne odvajaju od svojih sinova.

- Naša deca uključena su na razne načine u humanitarni rad kojim se Ana i ja bavimo, tako da su naučili da je u životu izuzetno važno zastati, pogledati ljude oko sebe, poštovati druge i ne odmoći nikome - ispričao je jednom prilikom Divac.

Fudbaler Branislav - Bane Ivanović sa suprugom Natašom ima četvoro dece - sina Stefana, bliznakinje Anu i Andreu i još jednog dečaka Dušana.

Hoki i jedanaestoro dece

Krilaticom - dece nikad dosta vodili su se i mnogi srpski glumci i pevači. Rekorder je bio Hašim Kučuk Hoki, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2002. godine. Iza sebe je ostavio čak jedanaestoro dece - šest sinova i pet ćerki.

Nekada poznati roker avanturističkog duha Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa D'Boj ima četvoro dece sa različitim ženama i u različitim delovima sveta. Najstarija je ćerka Minjon koja živi u Diseldorfu. U Firenci je dobio sina Gabrijela, zatim se rodio Filip u Parizu, a najmlađa je Mihaila koja s majkom živi u Beogradu. Za razliku od njega, glumac Nebojša Dugalić ima petoro dece (tri sina i dve ćerkice) ali sa istom ženom, suprugom Draganom.

Sinovi Nemanje Vidića

Jedan od najboljih srpskih fudbalera Nemanja Vidić ima tri sina - Luku, Stefana i Petra.
- To što sam roditelj mi pomaže da pobegnem od fudbala. Provodim mnogo vremena sa decom i zaista uživam u tome. Trudim se da ne propustim njihovo odrastanje i mislim da mi to polazi za rukom - rekao je Vidić.

Po četvoro dece imaju Aca Lukas, Zorica Brunclik i Merima Njegomir.

- Vratimo se u selo i rađajmo decu - rekao je jednom prilikom Nenad Jezdić, koji se zaista vratio u selo, a sa suprugom Sarom ima četvoro dece. Za sada.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online