Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.12.2016.
19:57
alo.rs, Vestionline A

Sin Goce Božinovske opet na poternici

Za Miroslavom Mirkom Šijanom (24), sinom pevačice Goce Božinovske, raspisana je poternica na teritoriji cele Srbije, jer se uporno ne pojavljuje na suđenjima za vožnju u pijanom stanju, piše list "Alo!".

Z. K. Munja
Mirko Šijan i Goca Božinovska su baš na mukama ovih dana, pogotovo popularna pevačica jer sin ne prestaje da pravi probleme

Zbog toga je Prekršajni sud u Beogradu izdao nalog srpskoj policiji da ga uhapsi ako ga nađe u zemlji i dovede u sud.

- Šijana je u martu prošle godine zaustavila policija i ustanovila da vozi u stanju srednje alkoholisanosti. To znači da je imao između 0,50 i 1,20 promila alkohola u krvi. Pošto nije uspela obična naredba za privođenje, jer nas je policija obavestila da ne može da ga nađe na kućnoj adresi u Surčinu, za njim je raspisana opšta poternica za dovođenje u sud, gde treba da da izjavu - kaže izvor iz Prekršajnog suda.

Kako saznaje list sin Goce Božinovske i ubijenog Surčinca Zorana Šijana treba da odgovara za još tri prekršaja koja je počinio 8. novembra 2015. godine.

- Za brzu vožnju mu preti kazna od 100.000 do 120.000 dinara, za još jedan prekršaj od 15.000 do 30.000 dinara, a tereti se i za nezgodu koju je tada počinio. Ima suđenje za još dva prekršaja iz oktobra 2015, ali je postupak trenutno prekinut, jer sudija nije mogao da dođe kod njega - navodi sagovornik beogradsko dnevnog lista.

Šijan izbegava suđenje i za brzu vožnju iz jula 2015, pa je i taj proces privremeno obustavljen.

- Za njim je bila izdata i naredba za privođenje zbog remećenja javnog reda i mira u februaru 2015, ali policija mu nije ušla u trag, pa postupak stagnira - dodaje izvor.

Izazvao udes?

Sumnjalo se da je Mirko Šijan bio i za volanom BMW-a kada se u martu ove godine zakucao u ulici Stojana Aralice kod broja 23 u vozilo pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, koji čuvaju novinarku Brankicu Stanković.

Tada nije bilo povređenih.

Pevačica je u izjavama za medije tada tvrdila da se svađala sa sinom u automobilu, zbog čega je izgubila kontrolu.

S obzirom na to da je njemu oduzeta vozačka dozvola na godinu dana jer je u krvi imao 1,8 promila alkohola, sumnjalo se da je pevačica htela da sina spase zatvora.

- Ne sećam se kako se sve desilo. Vikala sam na Mirka, iznervirao me je, pa mi je valjda auto proklizao - tvrdila je pevačica neposredno nakon nezgode.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online