Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Utorak 22.11.2016.
17:48
noizz.rs A

Kanje Vest imao nervni slom, na silu zatvoren u bolnicu

Reper Kanje Vest priveden je u ponedeljak uveče u Los Anđelesu i zadržan u bolnici zbog sopstvene sigurnosti pošto je doživeo nervni slom.

Reuters
Stigao ga umor: Kanje Vest hitno hospitalizivan

Suprug Kim Kardašijan zadržan je na psihijatrijskom posmatranju u medicinskom centru UCLA u Los Anđelesu nakon što je u ponedeljak, kasno uveče, otkazao svoj koncert u ovom gradu, kao i ostatak turneje, prenose strani mediji. Prema izvorima bliskim reperu, Kanje je imao psihičkih problema poslednjih nedelja zbog trzavica u braku sa najpoznatijom starletom na svetu, ali i zbog ozbiljnog umora.

- U pitanju je samo veliki nedostatak sna - objasnila je kratko za medije njegova svekrva Kris Džener, a prijatelji repera su ispričali tabloidima da je od početka turneje Sen Pablo reper umeo da ne spava i po 48 sati, da je non-stop radio, a svoje saradnike zvao u svako doba dana i noći.

- Kanje je veliki radoholičar, a u poslednje vreme je stvarno preterao - pišu svetski portali.

Umor, bračne nevolje i paranoja doveli su do toga da prijatelji repera, pošto je otkazao koncert zakazan za sinoć u LA, pozovu hitnu pomoć. Reper se, međutim, nasilno opirao hospitalizaciji, zbog čega su bukvalno morali lisicama da ga vežu za bolnička kolica.

U vreme dok se haos dešavao, Kim je bila u Njujorku na svečanosti u čast njenog pokojnog oca, ali je odmah nakon što je čula vesti o svom suprugu sela u avion i došla u Los Anđeles. Još se nije oglašavala za medije.

Da nešto ozbiljno nije u redu sa Vestom moglo se videti još u subotu kada je razočarao publiku jer je na koncertu u Sakramentu izveo samo dve pesme dok je ostatak nastupa iskoristio za tiradu protiv kolega Džej-Zija i Bijonse s kojima je nastupao tokom predizborne kampanje, podržavajući Hilari Klinton.

Američki muzičar je pre nekoliko dana rekao da nije glasao na američkim predsedničkim izborima i dodao da bi u slučaju da je izašao na glasanje svoj glas dao pobedniku, republikancu Donaldu Trampu. Na amaterskom snimku s koncerta u kalifornijskom gradu San Hozeu može se čuti negodovanje publike.

Vest je i ranije iznosio političke stavove - 2005. je kritikovao tadašnjeg predsednika Džordža Buša mladjeg, navodeći da ga "nije briga za crnce".

Zbog otkazana 22 koncerta prognozira se da će reper izgubiti 10 miliona dolara.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.11.2016. 23:44
Јако Битан Лик Да Се Нађе На Овом Порталу...!!! Посе-рем се на вас и њега и на оног ко уређује овај портал...!!!
Četvrtak 24.11.2016. 23:44
Јако Битан Лик Да Се Нађе На Овом Порталу...!!! Посе-рем се на вас и њега и на оног ко уређује овај портал...!!!
Četvrtak 24.11.2016. 23:44
Јако Битан Лик Да Се Нађе На Овом Порталу...!!! Посе-рем се на вас и њега и на оног ко уређује овај портал...!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online