Utorak 22.11.2016.
17:48
noizz.rs

Kanje Vest imao nervni slom, na silu zatvoren u bolnicu

Reuters
Stigao ga umor: Kanje Vest hitno hospitalizivan

Suprug Kim Kardašijan zadržan je na psihijatrijskom posmatranju u medicinskom centru UCLA u Los Anđelesu nakon što je u ponedeljak, kasno uveče, otkazao svoj koncert u ovom gradu, kao i ostatak turneje, prenose strani mediji. Prema izvorima bliskim reperu, Kanje je imao psihičkih problema poslednjih nedelja zbog trzavica u braku sa najpoznatijom starletom na svetu, ali i zbog ozbiljnog umora.

- U pitanju je samo veliki nedostatak sna - objasnila je kratko za medije njegova svekrva Kris Džener, a prijatelji repera su ispričali tabloidima da je od početka turneje Sen Pablo reper umeo da ne spava i po 48 sati, da je non-stop radio, a svoje saradnike zvao u svako doba dana i noći.

- Kanje je veliki radoholičar, a u poslednje vreme je stvarno preterao - pišu svetski portali.

Umor, bračne nevolje i paranoja doveli su do toga da prijatelji repera, pošto je otkazao koncert zakazan za sinoć u LA, pozovu hitnu pomoć. Reper se, međutim, nasilno opirao hospitalizaciji, zbog čega su bukvalno morali lisicama da ga vežu za bolnička kolica.

U vreme dok se haos dešavao, Kim je bila u Njujorku na svečanosti u čast njenog pokojnog oca, ali je odmah nakon što je čula vesti o svom suprugu sela u avion i došla u Los Anđeles. Još se nije oglašavala za medije.

Da nešto ozbiljno nije u redu sa Vestom moglo se videti još u subotu kada je razočarao publiku jer je na koncertu u Sakramentu izveo samo dve pesme dok je ostatak nastupa iskoristio za tiradu protiv kolega Džej-Zija i Bijonse s kojima je nastupao tokom predizborne kampanje, podržavajući Hilari Klinton.

Američki muzičar je pre nekoliko dana rekao da nije glasao na američkim predsedničkim izborima i dodao da bi u slučaju da je izašao na glasanje svoj glas dao pobedniku, republikancu Donaldu Trampu. Na amaterskom snimku s koncerta u kalifornijskom gradu San Hozeu može se čuti negodovanje publike.

Vest je i ranije iznosio političke stavove - 2005. je kritikovao tadašnjeg predsednika Džordža Buša mladjeg, navodeći da ga "nije briga za crnce".

Zbog otkazana 22 koncerta prognozira se da će reper izgubiti 10 miliona dolara.

2024 © - Vesti online